BenQ modelează distracţia la CeBIT 2005

BUCURESTI - 24 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

BenQ lansează la CeBIT 2005 o gamă completă de produse noi, bazate pe conceptul „Design Enjoyment” – „Modelează distracţia”

BenQ, producătorul de renume mondial de dispozitive digitale, va lansa în cadrul expoziţiei CeBIT 2005, o nouă serie de produse bazate pe combinaţia dintre tehnologia avansată BenQ şi conceptul inovator şi modern, „Design Enjoyment” – „Modelează distracţia”. Ediţia din 2005 a CeBIT va avea loc în perioada 10 - 16 Martie 2005, la Hannovra, spaţiul de expoziţie BenQ fiind situat în Pavilion 21, Stand B21.

BenQ modelează distracţia la CeBIT 2005

BenQ îşi propune ca participarea sa la ediţia de anul acesta a CeBIT, să aibă cea mai mare amploare, comparativ cu anii trecuţi. BenQ va prezenta, în exclusivitate, la CeBIT 2005, cel mai recent tip de televiziune cu proiecţie din spate, modelul RPTV 72”, precum şi telefonul mobil cu un design deosebit şi MP3 Player încorporat, BenQ Z2.

De la mult aşteptatele smart phone-uri, şi proiectoarele digitale wireless, la noua linie de LCD Display-uri home theatre, DVD recorder-e şi televiziune cu proiecţie din spate, cele mai recente produse oferite de BenQ se definesc prin design-ul deosebit şi capacitatea unică de a se încadra în stilul de viaţă al utilizatorilor.

Produsele lansate de BenQ în anul 2005 se vor baza pe conceptul „Design Enjoyment” – „Modelează distracţia”, conform căruia acestea sunt gândite şi create în conformitate cu stilurile de viaţă şi nevoile consumatorilor. BenQ a câştigat în ultimii 3 ani, 58 de premii internaţionale de design .

Caracteristicile principale ale noilor produse:

Tehnologia Senseye: BenQ Senseye este o tehnologie proprie, pur digitală, de îmbunătăţire dinamică şi automată a calităţii imaginii. Luminozitatea, contrastul, culorile vii, claritatea şi mobilitatea sunt cele cinci elemente esenţiale care asigură performanţă optimă în domeniul afişării. Prin intermediul acestei tehnologii proprii, Senseye, BenQ asigură pentru produsele sale o calitate excelentă a celor cinci elemente enumerate mai sus, astfel încât clienţii să nu facă altceva decât să se bucure de cea mai performantă experienţă de vizionare.

Ecrane LCD pentru Home Theater: Prin lansarea noii game, BenQ îşi consolidează poziţia de lider în producţia de ecrane LCD. De la modelul care reduce spaţiul, de 20 inch şi până la ecranul de 46 inch, ultima linie de ecrane LCD Home Theater BenQ, oferă o varietate de mărimi şi opţiuni.

Monitoare LCD: BenQ va prezenta la expoziţia de la Hannovra monitoare LCD cu noi funcţii încorporate. Monitoarele LCD BenQ reprezintă o combinaţie deosebită între stil şi utilitate, prin design-ul inovator şi tehnologia de ultimă oră.

Proiectoarele digitale: BenQ continuă să îşi dezvolte gama de proiectoare digitale, cu noi modele Home Theatre şi Data, care se detaşează prin supleţe, performanţe şi calitate uimitoare a imaginii. Utilizând în fabricarea lor propria tehnologie de procesare video, ultraavansată, pentru a susţine cipset-urile DDR DLP de la Texas Instruments, proiectoarele BenQ asigură menţinerea, în timp, a calităţii şi intensităţii culorilor.

Joybook: BenQ redefineşte categoria notebook-urilor, prin seria Joybook. Acestea au un design modern, cu ecran lat şi permonant, care îi permit să se remarce în mulţime.

Telefoanele mobile BenQ: Au fost create pentru a veni în ajutorul celor care comunică mult, care doresc să-şi împărtăşească fotografii şi să-şi organizeze viaţa mai uşor. De la telefoanele uşor de folosit, cu cameră foto încorporată, şi până la smart phone-uri, BenQ oferă soluţii pentru echipamente din ce în ce mai performante.

DVD Recordere: Pentru a-i ajuta pe oameni să aducă informaţia digitală în casă, BenQ pune la dispoziţie experienţa sa în tehnologie optică de stocare şi lansează noua gamă de DVD Recordere, dotate cu posibilităţi de înregistrare DVD+RW+R şi cu capacitate de scriere de până la 15 X.

Joybee: Linia de instrumente audio digitale, continuă să uimească prin adăugarea noilor modele, cu design rafinat şi funcţii performante.

Camere digitale: Această categorie de produse BenQ se remarcă prin stil şi performanţă, elemente care satisfac cu succes un utilizator cu un stil de viaţă original. Noile camere propuse oferă caracteristici distincte, cum ar fi touch-screen, ecrane LCD mari şi chiar funcţii de scriere de mână.

Optical Storage: Printre primii producători care folosesc tehnologie 16X DVD+R, BenQ va lansa la expoziţia de la Hannovra noile modele, ce respectă standardele unei tehnologii avansate.

Tastaturi/Mouse: Linia BenQ de tastaturi de înaltă performanţă şi noua gamă de mouse, transformă peisajul biroului obişnuit într-un spaţiu modern de muncă. Cu un design ce combină elementele wireless cu tehnologia Bluetooth, PC-urile de la birou şi cele de acasă, nu vor mai arăta niciodată la fel.

Despre 4 ACE-pr&publicity

BenQ este lider în producţia de aparate electronice pentru un stil de viaţă digital, cu o expertiză în domeniile afişărilor electronice, stocărilor de date, prelucrărilor de imagini, wireless şi broadband.

BenQ are fabrici de producţie în Malaezia, Mexic, China şi Taiwan. Compania are peste 14,442 de angajaţi în întreaga lume, într-o puternică reţea de vânzări şi marketing ce străbate zona Asia-Pacific, Europa şi cele două Americi. BenQ deţine facilităţi de cercetare şi dezvoltare în Taiwan (Hsinchu Lab), China (Suzhou Software Development Center) şi California, SUA (Wireless Technology Center), având angajaţi peste 2,000 de cercetători şi ingineri în oraşele Suzhou, Taipei, Taoyuan, Hsinchu şi San Diego. BenQ a lansat 2,073 de patente internaţionale. Cifra de afaceri în anul 2004 a depăşit 5 miliarde dolari SUA. Pentru mai multe informaţii despre BenQ, vă invităm să navigaţi pe site-ul BenQ.ro.


Telefon/fax: +40 (0)21 659 30 47 / +40 (0)31 402 27 39
office@4ace.ro