CRAMELE RECAŞ COMUNICĂ LA 4 ACE

BUCURESTI - 17 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Renumitele Crame Recaş din Banat, unul dintre cei mai apreciaţi producători de vin din România, a ales agenţia 4 ACE pentru servicii de promovare de companie şi produs.

CRAMELE RECAŞ COMUNICĂ LA 4 ACE

4 ACE va derula, pentru CRAMELE RECAŞ, toate acţiunile de PR şi publicity, atât în Bucureşti cât şi în ţară, în scopul creşterii notorietăţii mărcii pe piaţa românească de profil.

“Dorim ca parteneriatul cu 4 ACE să deschidă calea promovării valorilor Cramelor Recaş şi a calităţii brandurilor noastre, foarte apreciate de altfel atât în Europa Centrală şi de Vest cât şi în America. Cu ajutorul agenţiei 4 ACE vrem ca numele produselor Cramele Recaş să aibă forţa necesară pentru a fi identificate şi în România ca branduri de calitate adresate consumatorilor sau potenţialilor consumatori” a declarat Philip Cox, Director Comercial Recaş.

„Cramele Recaş prezintă toate premisele pentru a juca un rol important în promovarea vinului ca simbol al valorilor culturale şi culinare româneşti, prin combinarea resurselor româneşti de calitate cu know-how-ul şi tehnologia occidentale de ultimă oră, fapt care ne onorează şi obligă în acelaşi timp la rezultate spectaculoase şi dedicare maximă.” a declarat Elena Barbu, Director General 4 ACE.

Despre 4 ACE-pr&publicity

Despre CRAMELE RECAŞ,

CRAMELE RECAŞ reprezintă cel mai mare complex de vinificaţie din Banat, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de depozitat de circa 7 milioane de litri de vin.

Cu o tradiţie de peste 600 de ani, vinurile podgoriilor Recaş au garanţia cerută de normele europene de calitate, concurând cu succes cu vinurile marilor producători mondiali, în ceea ce priveşte soiuri consacrate precum: Chardonnay, Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Pinot Noir, Traminier, Merlot, Cabernet Sauvignon. Cramele Recaş cultivă şi soiuri autohtone precum: Feteasca Regală, Riesling.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.recaswine.ro.

Despre 4 ACE–pr&publicity

Agenţia 4 ACE este specializată în PR şi publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie şi de produs.

Experienţa 4 ACE în promovarea imaginii de companie şi de produs implică o foarte bună cunoaştere a mass-media, organizarea de ample campanii de promovare de produs şi corporate, realizarea de strategii de comunicare şi imagine, organizarea de evenimente de promovare. Din portofoliul agenţiei fac parte Abbott Laboratories, ARtelecom, ASUS, Autoconstruct, BenQ, Elmiplant, Flamingo Computers, iDieta.ro, MTV, Paper Plus, Şapte Seri.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.4ace.ro.
GSM: + 40(0)726 660 669

Telefon: + 40(0)31 402 27 39
elena@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/cramele-recas-comunica-la-4-ace