Cramele Recaş organizează Festivalul Vinului din Timişoara

BUCURESTI - 22 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Cramele Recaş, în parteneriat cu Primăria oraşului Timişoara, vă invită la Festivalul Vinului din Timişoara,
unul dintre cele mai importante evenimente de gen din România, organizat în perioada 21 – 23 octombrie 2005

Cramele Recaş organizează Festivalul Vinului din Timişoara

În cadrul celei de-a opta ediţii a Festivalului de Vin din Timişoara ce se desfăşoară în perioada 21 – 23 octombrie 2005, pe “Stadionul Dan Păltinişanu”, Cramele Recaş prezintă gamele proprii de vinuri disponibile pentru piaţa din România şi brand-uri produse exclusiv pentru export. Recaş va prezenta de asemenea, în cadrul evenimentului, vinuri din producţia 2005, create de Hartley Smithers, unul dintre cei mai renumiţi oenologi la nivel mondial, creatorul unora dintre cele mai apreciate vinuri de pe continentul American.

Cu o tradiţie de peste şapte ani, Festivalul de Vin de la Timişoara reprezintă unul dintre cele mai semnificative evenimente de profil, în anii precedenţi numărul vizitatorilor depăşind cifra de 15.000 de persoane zilnic. Pentru ediţia 2005 a festivalului, organizatorii estimează că cifra vizitatorilor se va situa între 25.000 şi 30.000 de persoane zilnic.

Festivalul de Vin de la Timişoara atrage atât prin calitatea şi diversitatea sortimentelor de vin şi must oferite, cât şi prin lansările anuale de noi sortimente de vin.

În cadrul festivalului, Cramele Recaş invită iubitorii de vin de calitate să deguste sortimente variate în cele 22 de puncte de vânzare existente, într-o atmosfera foarte plăcută, animată de diverse programe artistice.

Despre 4 ACE-pr&publicity

Despre Cramele Recaş
CRAMELE RECAŞ reprezintă cel mai mare complex de vinificaţie din Banat, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 7 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş sunt în primii 3 exportatori de vin din România, alături de Vinia Iaşi şi Cramele Halewood, acest fapt fiind o încununare al unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.

Simona Barbu
Press Officer
+40 (0)31 402 27 39

simona.barbu@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/cramele-recas-organizeaza-festivalul-vinului-din-timisoara