IN SPIRITUL CRACIUNULUI VJ-ITA LARISA CLARU SE IMPLICA IN AJUTORAREA CELUI MAI SARAC ORFELINAT DIN BUCURESTI

BUCURESTI - 17 decembrie 2004

Comunicat tip General in Social

Larisa Claru îndrăgita VJ-iţă de la MTV şi totodată prezentatoarea emisiunii Stylissimo a organizat cu ocazia Sărbătorilor de iarnă un eveniment caritabil la Orfeliantul Sf. Maria din Capitală.Orfelinatul Sf. Maria are în jur de 110 copii de toate vârstele, începând cu nou născuţi şi terminând cu cei mai mari, copii de clasa a IV-a. “Mi-am dorit foarte mult să aduc lumina şi bucuria Crăciunului şi mai ales a cadourilor în inimile unor copii. Am sunat la Centrul de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului de unde la rugămintea mea mi s-a dat o listă cu cele mai sărăcăcioase centre pentru copii. Undeva printre ultimele era şi centru Sf. Maria. L-am vizitat, i-am văzut pe micuţi şi pur şi simplu m-am îndrăgostit de ei. Sunt nişte ochişori care sunt mereu în căutarea unui zâmbet şi a unei îmbrăţişări calde. Când te afli între ei, eşti complet dezarmat”.

Larisa a donat micuţilor haine şi încălţăminte, dar nu a fost singura care a participat atât material cât şi sufleteşte la Crăciunul copiilor de la Sf. Maria. La îndemnul ei, fără a insista prea mult s-au alăturat cei de la Sensi Blu şi Mini Blu care au donat pampers, hăinuţe pentru cei mici, jucării, vitamine, pătuţuri; cei de la Grupul Editorial RAO au adus atât cărţi de colorat cât şi o mică colecţie de cărţi pentru biblioteca centrului; Dana Sota a oferit micuţilor CD-uri cu poveşti, Nicola a dăruit micuţilor CD-uri cu melodii, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a dăruit din partea sa fructe, Star Foods au oferit chips-uri iar cei de la Primola au dăruit ciocolată. Centrul va avea începând de săptămâna viitoare şi covoare şi mochete noi din partea celui mai important producător de acest gen, Feizy Rugs – Cisnădie. Tot printre cei care au ajutat la acest eveniment un rol important l-a avut şi Daniela Fugaru din partea site-ului www.121.ro, cei de la Dare Advertising reprezentaţi de Dan Popa care a făcut diplome pentru toţi cei implicaţi în acest eveniment, Grup3 Construct care vor prelua o sumă de bani donată de cei de la Wembling – Cyclos Credits (Grecia), iar partea de relaţii cu presa a fost realizată de agenţia 4 ACE, agenţia de PR a MTV. “Mulţumesc din inima tuturor celor care m-au ajutat”.


Copii au fost foarte fericiţi de absolut tot, iar în semn de mulţumire ei pregătind un spectacol foarte amuzant, hazliu şi emoţionant. Pentru ei, Larisa le-a mai pregătit o surpriză invitându-l alături de ei pe cunoscutul iluzionist Iosefini, care i-a facut pe micuţi să participe cu voioşie la fiecare scamatorie. La sfârşit Larisa şi o parte din cei care au participat au vizitat creşa centrului unde s-au jucat cu micuţii, i-au luat în braţe, le-au schimbat hăinuţele si le-au dat şi lor jucării.

“Sper din suflet ca acesta să fie doar începutul. Cu timpul toţi ar trebui să ne implicăm cu câte puţin în a aduce un pic de căldură în viaţa acestor copii orfani. Bucuria cu care te întâmpină este nemărginită”

Despre 4 ACE-pr&publicity

Larisa nu este la primul eveniment de acest fel, anul trecut ea ajutând o casă de bătrâni din Cluj.
Ioana Dinca
Account Executive

ioana@4ace.ro