MTV LIVE @ BUCUREŞTI!

BUCURESTI - 10 iunie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fisiere atasate:

6409-mtv-live-bucuresti.jpg

Pe 11 iunie 2005, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, va avea loc un nou eveniment “MTV LIVE”

Artiştii care vor incendia atmosfera în Piaţa Constituţiei sunt Iris, Loredana, Zob, Bere Gratis şi Dj Project

MTV LIVE @ BUCUREŞTI!

MTV România anunţă organizarea unui nou spectacol din seria MTV LIVE, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 11 iunie 2005, începând cu ora 19:00. Acesta este al patrulea eveniment dintr-o suită de concerte susţinute live în oraşele ţării. Primele trei spectacole au avut loc la Cluj, pe 3 decembrie 2004 – au cântat Sensor, Viţa de Vie, Zdob şi Zdub, Paraziţii, la Bacău, pe 18 februarie 2005 – au cântat B.U.G. Mafia, Vank şi Praf În Ochi, şi la Craiova, pe 25 martie 2005 – au concertat Direcţia 5, Impact, Ca$$a Loco şi Stigma.

Publicul, care este aşteptat în număr cât mai mare sâmbătă, va avea ocazia să-i vadă evoluând live pe Iris, Loredana, Zob, Bere Gratis şi DJ Project.

Accesul la spectacol este liber.

„Continuăm seria de evenimente MTV LIVE, prin care dorim să promovăm muzica de calitate, concertele live şi industria muzicală românească. Considerăm că aceste spectacole live reprezintă un adevărat „motor de propulsare” a artiştilor şi a industriei muzicale în general. Dorim, de asemenea, să le oferim tinerilor posibilitatea de a fi mereu aproape de artiştii preferaţi”, au declarat oficialii MTV România.

Concertul MTV Live de sâmbătă, 11 iunie, se va desfăşura sub egida Coca Cola SoundWave.

Despre 4 ACE-pr&publicity

Despre MTV
MTV Networks International include unele dintre cele mai importante branduri multimedia la nivel mondial: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), Paramount Comedy şi Game One, care ajung în peste 411.7 millioane de case, din 164 de ţări, via 100 de canale TV locale şi 90 de site-uri. MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.

Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofioliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.

MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro

Tel.: +40 (0)21 659 30 47 / +40 (0)31 402 27 39
office@4ace.ro