MTV LIVE la Craiova

BUCURESTI - 25 martie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pe 25 martie 2005, la Craiova, va avea loc un nou eveniment “MTV LIVE”, sub sloganul “Lasă tot şi vino!”

MTV LIVE la Craiova

MTV România anunţă organizarea unui nou spectacol din seria MTV LIVE, la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, pe 25 martie 2005. Spectacolul va începe la ora 20:00. Publicul, care este aşteptat în număr cât mai mare, va avea ocazia să-i vadă evoluând live pe Direcţia 5, Impact, Ca$$a Loco şi Stigma.

Prezentatorul show-ului va fi Ionuţ Adăscăliţei, cunoscutul VJ de la MTV News. Ionuţ este student în ultimul an la UNATC, secţia Actorie, şi se pregăteşte pentru o carieră în teatru.

Acesta este al treilea eveniment dintr-o suită de concerte susţinute live în oraşele ţării. Primele două spectacole au avut loc la Cluj, pe 3 decembrie 2004 – au cântat Sensor, Viţa de Vie, Zdob şi Zdub, Paraziţii şi la Bacău, pe 18 februarie 2005 – au cântat B.U.G. Mafia, Vank şi Praf În Ochi.

„Prin această serie de evenimente MTV România doreşte să încurajeze şi să promoveze muzica de calitate şi industria muzicală românească, concertele live reprezentând un adevărat „motor de propulsare” a artiştilor şi a industriei muzicale în general. MTV îşi propune de asemenea să ofere publicului, şi în special tinerilor, o alternativă de petrecere a timpului liber în cadrul unor acţiuni culturale foarte atractive pentru ei, prin prezenţa vedetelor preferate”, au declarat oficialii MTV România.Sponsorul MTV LIVE este Coca Cola Foria.

Despre 4 ACE-pr&publicity

MTV Networks International include unele dintre cele mai importante branduri multimedia la nivel mondial: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), Paramount Comedy şi Game One, care ajung în peste 411.7 millioane de case, din 164 de ţări, via 100 de canale TV locale şi 90 de site-uri. MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume – 377,3 milioane de locuinţe din 166 de regiuni de pe tot cuprinsul lumii umăresc postul local MTV. Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofioliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europă.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cum sunt gala premiilor anuale Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.

Telefon/fax: +40 (0)21 659 30 47 / +40 (0)31 402 27 39
office@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/mtv-live-la-craiova