MTV ROCK THE VOTE - Artiştii români şi MTV România le arată tinerilor că a vota este important şi „fun” în acelaşi timp

BUCURESTI - 31 martie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fisiere atasate:

4619-rockthevote.jpg

MTV România invită toţi tinerii votanţi la un mega-spectacol live duminică, 3 aprilie, în Piaţa Universităţii, începând cu ora 16:00

MTV ROCK THE VOTE - Artiştii români şi MTV România le arată tinerilor că a vota este important şi „fun” în acelaşi timp

MTV România organizează un maraton de concerte live duminică, 3 aprilie 2005, între orele 16:00 şi 21:00. Spectacolul, prilejuit de alegerile pentru Primarul General al Capitalei, este adresat în special tinerilor bucureşteni cu drept de vot care sunt încurajaţi astfel să-şi asume unul dintre drepturile fundamentale, sub sloganul „E dreptul tău să alegi! Alege să ai drepturi!”.

„Prin acest spectacol MTV România continuă seria de evenimente şi programe proprii de susţinere activă a implicării sociale şi responsabilizare civică a tinerilor”, declară producătorii mega show-ului.

Evenimentul va fi transmis live pe MTV România începând cu ora 16:00. Echipa de ştiri MTV va asigura transmisii live din culisele spectacolului, obţinând imagini şi declaraţii exclusive ale artiştilor care vor veni să îndemne tinerii bucureşteni să voteze.

În cadrul evenimentului, publicul îi va vedea evoluând live pe Voltaj, Cargo, Firma, Puya, Zale, Dana, Etnic şi Haiducii, Spin, Trupa, Moromeţii, Animal X, Praf În Ochi, Andreea Balan, Trident şi mulţi alţi artişti care au dorit să fie alături de MTV şi să transmită importanţa exercitării dreptului la vot.

Accesul la spectacol este liber.

Toţi cei care şi-au exprimat opţiunea electorală, indiferent de candidatul pe care l-au preferat, vor putea intra în „MTVote Area”, o zonă special creată în apropierea scenei şi a artiştilor, rezervată numai celor care dovedesc că au votat, prin prezentarea buletinului sau a cărţii de identitate.

„MTV România promovează nu numai muzică de calitate şi concepte originale, ci şi o atitudine responsabilă a tinerilor faţă de problemele sociale şi civice, care îi privesc direct. Încercăm să demonstrăm că muzica poate determina schimbarea mentalităţilor, poate susţine cauze prosociale şi umanitare, poate face o diferenţă şi poate schimba ceva în lumea în care trăim. Influenţa şi recunoaşterea de care se bucură MTV, ca cel mai important post TV dedicat tinerilor, înseamnă şi asumarea acestui rol educativ, pe care îl privim cu cea mai mare seriozitate, dovadă fiind implicarea deja tradiţională a MTV în acest gen de evenimente. MTV Rock the Vote este de fapt ultima etapă a unei campanii de dezbateri organizate de MTV România (campania „Alege sau pierzi!”) cu scopul de a informa tinerii în legatură cu drepturile lor fundamentale şi cu potenţialele opţiuni electorale, referitor la alegerile din 03 aprilie 2005”, au declarat oficialii MTV, convinşi că spectacolul de duminică va atrage foarte mulţi tineri votanţi la MTVote.

Partenerul MTV România în organizarea acestui eveniment este Radio Guerilla.

Despre 4 ACE-pr&publicity

MTV Networks International include unele dintre cele mai importante branduri multimedia la nivel mondial: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), Paramount Comedy şi Game One, care ajung în peste 411.7 millioane de case, din 164 de ţări, via 100 de canale TV locale şi 90 de site-uri. MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.
Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofioliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, vă rugăm să accesaţi www.mtv.roTelefon/fax: +40 (0)21 659 30 47 / +40 (0)31 402 27 39

office@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/mtv-rock-the-vote-artistii-romani-si-mtv-romania-le-arata-tinerilor-ca-a-vota-este-important-si-fun-in-acelasi-timp