MTV Stylissimo se înnoieşte!

BUCURESTI - 31 mai 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fisiere atasate:

6113-logo-stylissimo.jpg

La împlinirea unui an, MTV Stylissimo îşi schimbă look-ul şi anunţă un nou format şi un nou prezentator

MTV Stylissimo se înnoieşte!

“MTV Stylissimo” este o emisiune de modă, stil şi atitudine, care prezintă ultimele tendinţe, sfaturi şi comentarii de la specialişti, personalităţi din acest domeniu, vedete etc. La “ MTV Stylissimo”, telespectatorii pot afla ce este underground şi kitch în Romania şi în statele vestice, cum şi de unde se îmbracă vedetele preferate, cum îşi amenajează locuinţele. Emisiunea face o incursiune printre tendinţele actuale şi viitoare din domeniu, iar specialiştii oferă sfaturi celor interesaţi, despre cum să se machieze, cum să-şi aleagă hainele, ce atitudine să adopte pentru a fi în vogă. Telespectatorii pot vedea, de asemenea, ce parfumuri noi au apărut, şi care sunt cele mai noi colecţii prezentate în capitalele modei europene şi internaţionale.
Acum, la începutul verii, “ MTV Stylissimo” împlineşte un an, prilej de a se înnoi şi de a continua într-un format nou, cu un alt prezentator, care va fi anunţat ulterior.
Larisa Claru, prezentatoarea care a debutat la MTV o dată cu lansarea emisiunii “MTV Stylissimo”, îşi va întrerupe colaborarea cu MTV pentru o perioadă nedeterminată, această decizie fiind una personală, prin care Larisa doreşte să experimenteze noi orizonturi în evoluţia ei profesională şi personală. “MTV Stylissimo a fost o experienţă unică pentru mine, care mi-a oferit şansa de a-mi transforma pasiunea pentru modă într-un job, de a învăţa foarte mult şi de a lucra alături de o echipă extraordinară. Am ajuns la MTV printr-o întâmplare, o coincidenţă… fericită, pot să spun, şi m-am simţit foarte bine alături de echipa de la Stylissimo. Aş dori să le urez colegilor succes în continuare, cu noul format al emisiunii!”, a declarat Larisa.

Despre 4 ACE-pr&publicity

Despre MTV
MTV este cel mai important şi cel mai cunoscut post muzical de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi. MTV România face parte din portofoliul celei mai cunoscute reţele muzicale europene, MTV Network Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de case, din 52 de ţări în toată Europa. MTV este un simbol universal şi a fost votat ca fiind cel mai valoros interbrand media din întreaga lume.
MTV România a organizat de la înfiinţare, 15 iunie 2002, o serie de concerte şi evenimente live de mare amploare, cum sunt Gala Premiilor Anuale, MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi a avut o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, vă invităm să navigaţi pe site-ul www.mtv.ro.

Tel: +40 (0)21 659 30 47 / +40 (0)31 402 27 39
office@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/mtv-stylissimo-se-innoieste