Paper Plus lansează, pentru prima dată în România, serviciul Activ Plus!

BUCURESTI - 12 mai 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Bucureşti, 11 mai 2005 – Paper Plus, una dintre cele mai dinamice companii în domeniu AfH (Away from Home) din România, lansează, pentru prima oară în România, serviciul Activ Plus, un serviciu prin care clienţii sunt scăpaţi de grija comenzilor şi a umplerii dispenserelor

Paper Plus lansează, pentru prima dată în România, serviciul Activ Plus!

Activ Plus este un serviciu gratuit prin care un reprezentant Paper Plus aigură clienţilor, la intervale stabilite de comun acord, verificarea tehnică şi service-ul dispenserelor, livrarea de consumabile Ultima numai în cantităţile imediat necesare, umplerea dispenserelor cu consumabil, astfel încât utilizatorii să beneficieze continuu de hârtie, săpun etc., şi menţinerea constantă a unui mic stoc de consumabile pentru cazurile de urgenţă sau eventuale reumpleri între vizitele Paper Plus.

În ultima zi a lunii, Paper Plus va factura exact cantităţile de consumabil livrate în cursul lunii.

Pentru a beneficia de serviciul Activ Plus, clientul trebuie:
-să încheie contractul de vanzare-cumpărare cu Paper Plus;
-să încheie un proces-verbal pentru primirea unui rând de chei ale dispenserelor, care să menţioneze o singură persoană responsabilă;
-să aibă sediul în Bucureşti (în timp, acest serviciu va fi extins şi în ţară);
-să aibă sediul dotat cu dispensere Ultimatic;
-să aibă comenzi lunare de consumabile a căror valoare să depăşească 10 milioane de lei (1000 lei noi);
-să plătească factura pentru consumabilele folosite într-o lună în primele trei zile ale lunii următoare.

Prin lansarea Activ Plus, în premieră în România, Paper Plus vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, asigurându-le o gamă completă de produse şi servicii destinate creşterii nivelului de confort şi economisirii resurselor de timp, bani, oameni şi mediu.

Despre 4 ACE-pr&publicity

Despre Paper Plus

Paper Plus este o companie cu capital 100% românesc, care activează în domeniul AfH, şi unicul Distribuitor Autorizat şi Partener Metsä Tissue în România, o companie dinamică şi tânără, în creştere continuă şi accelerată. Cu o echipă având peste 10 ani experienţă în domeniul AFH, Paper Plus distribuie dispensere şi consumabile pentru menţinerea igienei în clădiri de birouri, cabinete medicale, locuri publice, fabrici etc. Paper Plus a înregistrat în 2003 şi 2004 creştere a cifrei de afaceri de peste 150%, estimând menţinerea ritmului de creştere şi pentru 2005.

Ca parteneri Metsä Tissue SA (al 4-lea mare producător de hârtie din Europa şi lider în Europa de Nord în producţia de produse din hârtie, atât în segmentul profesional, cât şi al consumatorilor finali) din toamna 2003, Paper Plus promovează pe piaţa din România mărcile Saga şi Katrin.

Din portofoliul de clienţi Paper Plus fac parte: Xerox România, Dr.Oetker Ro, Garanta, Televiziunea Română-SRTV, Finansbank, Egnatia Bank, HVB, Deloitte&Touche, Rehau, Studiourile Media Pro, Autoitalia, ABB, Tornado Sistems, Romstal Imex etc.

Tel: +40 (0)21 659 30 47 / +40 (0)31 402 27 39
office@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/paper-plus-lanseaza-pentru-prima-data-in-romania-serviciul-activ-plus