Subiectul igienei publice, în discuţie, la primul seminar organizat în România pe tema produselor AfH

BUCURESTI - 25 aprilie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Paper Plus, una dintre cele mai dinamice companii în domeniu AfH (Away from Home) din România, organizează, pentru prima oară în România, un seminar cu tematici privind eficientizarea costurilor în menţinerea igienei. Cu titlul "Katrin - Less is More", seminarul va avea loc vineri, 29 aprilie 2005, începând cu ora 09:00 în sala Terra a Hotelului BestWestern Parc. Participarea are loc numai pe bază de invitaţie.

Subiectul igienei publice, în discuţie, la primul seminar organizat în România pe tema produselor AfH

Paper Plus, una dintre cele mai dinamice companii în domeniu AfH (Away from Home) din România, organizează, pentru prima oară în România, un seminar cu tematici privind eficientizarea costurilor în menţinerea igienei. Cu titlul "Katrin - Less is More", seminarul va avea loc vineri, 29 aprilie 2005, începând cu ora 09:00 în sala Terra a Hotelului BestWestern Parc. Participarea are loc numai pe bază de invitaţie.În cadrul evenimentului vor participa reprezentanţi ai companiei Paper Plus şi ai companiei partenere, Metsä Tissue, unul dintre principalii furnizori, la nivel european, de produse pentru igienă, din hârtie şi producător al mărcii Katrin, precum şi parteneri ai companiei şi specialişti în domeniu.Seminarul se va axa pe conceptul “Less is More”, care prezintă produsele AfH nu numai din punct de vedere al diversităţii lor ci mai ales prin prisma funcţionalităţii generate de reducerea consumului, a pierderilor şi obţinerea de rezultate pozitive pentru buget, igienă şi mediu.Domeniul "Away from Home" oferă soluţii profesionale şi complete pentru igienă personală "din afara casei", adaptate fiecărui tip de locaţie. Sistemele AfH se concentrează pe consum şi igienă, pe economia resurselor de timp, bani, oameni şi mediu.“Prin organizarea acestui forum, Paper Plus îşi doreşte să scoată din umbră şi tabu ideea de menţinere a igienei şi costul aferent acesteia. Seminarul se adresează în primul rând arhitecţilor care uneori uită să includă în planul de dotare a clădirilor necesarul şi poziţionarea produselor AfH dar şi administratorilor de companii şi office building-uri, care pot şi trebuie să beneficieze de avantajele oferite de sistemele şi produsele AfH.”, a declarat Cristina Mostoflei, director Paper Plus.

Despre 4 ACE-pr&publicity

Despre Paper Plus

Paper Plus este o companie cu capital 100% românesc, care activează în domeniul Af, şi unicul Distribuitor Autorizat şi Partener Metsä Tissue în România, o companie dinamică şi tânără, în creştere continuă şi accelerată.Cu o echipă având peste 10 ani experienţă în domeniul AFH, Paper Plus distribuie dispensere şi consumabile pentru menţinerea igienei în clădiri de birouri, cabinete medicale, locuri publice, fabrici etc.

Ca parteneri Metsä Tissue SA din toamna 2003, Paper Plus promovează pe piaţa din România mărcile Katrin şi Saga.Din portofoliul de clienţi Paper Plus fac parte: Xerox România, Dr.Oetker Ro, Garanta, Televiziunea Română-SRTV, Finansbank, Egnatia Bank, HVB, Deloitte&Touche, Rehau, Studiourile Media Pro, Autoitalia, ABB, Tornado Sistems, Romstal Imex etc.Paper Plus a înregistrat în 2003 şi 2004 creştere a cifrei de afaceri de peste 150%, estimând menţinerea ritmului de creştere şi pentru 2005.

Despre Metsä Tissue

Metsä Tissue SA este al 4-lea mare producător de hârtie din Europa şi lider în Europa de Nord în producţia de produse din hârtie, atât în segmentul profesional, cât şi al consumatorilor finali.Principalul proprietar, Metsäliitto, este unul din cele mai mari concernuri europene din industria forestiera. In 2004, cifra de afaceri a grupului s-a ridicat la 8,5 miliarde Euro, cu un numar de angajati de aproximativ 29,000 oameni.Metsä Tissue are în prezent 8 fabrici de hârtie, localizate în Finlanda, Suedia, Germania şi Polonia, iar în 2004 a înregistrat o cifră de afaceri de 685 milioane Euro.

Plaja de produse provenite din aceste fabrici îşi găseşte utilitatea în domenii variate: spaţtii publice (birouri, mall-uri, aeroporturi), sănătate (spitale, clinici medicale), industrie (fabrici, unităţi de procesare a alimentelor, service auto), horeca (hoteluri, restaurante) etc.

Telefon/fax: +40 (0)21 659 30 47 / +40 (0)31 402 27 39
office@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/subiectul-igienei-publice-in-discutie-la-primul-seminar-organizat-in-romania-pe-tema-produselor-afh