Vin de calitate, concerte şi noutate la cel mai mare festival al vinului din România

BUCURESTI - 25 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Festivalul de Vin de la Timişoara a oferit vizitatorilor săi cele mai noi şi spectaculoase vinuri produse de Cramele Recaş cu expertiza domnului Hartley Smithers, unul dintre cei mai renumiţi oenologi la nivel mondial, concerte extraordinare a numeroase trupe, printre care enumerăm Impact, Activ, Haiducii, Cargo, Provincialii, Mircea Baniciu, Bega Blues Band, Blazaj, Black Jokers, şi a unora dintre cei mai apreciaţi interpreţi de muzică populară precum Luca Novac, Felicia Stoian, Marius Cârnu, sau Nicolae Baniciu şi nu în ultimul rând, delicii culinare asortate fiecărui tip de vin prezentat.

Vin de calitate, concerte şi noutate la cel mai mare festival al vinului din România

În cadrul celei de-a opta ediţii a Festivalului de Vin din Timişoara, desfăşurat în perioada 21-23 octombrie 2005, Cramele Recaş a oferit un spectacol pe cinste, atât prin gama variată de vinuri prezentată, cât şi prin atmosfera creată de unii dintre cei mai cunoscuţi artişti de muzică uşoară şi populară ai ţării.

Cu siguranţă unul dintre cele mai importante puncte de interes ale acestei ediţii a fost degustarea în premieră pentru marele public a vinurilor de Recaş din producţia 2005, vinuri pregătite de D-l Hartley Smithers, unul dintre cei mai renumiţi oenologi la nivel mondial, creatorul unora dintre cele mai apreciate vinuri de pe continentul American.

În acest an, festivalul a înregistrat un număr de peste 25,000 de vizitatori zilnic, depăşind semnificativ cifra anilor trecuţi, când s-a înregistrat o medie zilnică de 15 – 20,000 de vizitatori.

Printre vedetele prezente la acest eveniment, care au reuşit să încânte publicul vizitator, s-au numărat trupe de muzică uşoară precum Impact, Activ, Haiducii, Cargo, Provincialii, Mircea Baniciu, Bega Blues Band, Blazaj, Black Jokers, dar şi interpreţi de muzică populară precum Luca Novac, Felicia Stoian, Marius Cârnu, sau Nicolae Baniciu.

Despre 4 ACE-pr&publicity

Despre Cramele Recaş
CRAMELE RECAŞ reprezintă cel mai mare complex de vinificaţie din Banat, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 7 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş sunt în primii 3 exportatori de vin din România, alături de Vinia Iaşi şi Cramele Halewood, acest fapt fiind o încununare al unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.
+40 (0)31 402 27 39
Calea Victoriei Nr. 143, Bucuresti

simona.barbu@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/vin-de-calitate-concerte-si-noutate-la-cel-mai-mare-festival-al-vinului-din-romania