Vacanțe tailor-made în destinații exotice exclusiviste pentru iubitorii de golf: idei de la experți

BUCURESTI - 7 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Turism

Una dintre cele mai renumite agenții de turism, 4Anotimpuri s-a impus în fața competiției încă de la înființare, în anul 2007, datorită unei viziuni autentice de business în care locul primordial este ocupat de către turist, prin promovarea unui dialog continuu și eficient cu acesta, având ca obiectiv o cunoaștere adevărată și intrinsecă a nevoilor sale, pentru a putea fi concepută și personalizată o vacanță în funcție de personalitatea și preferințele acestuia. Fiind specializată, cu precădere, în destinațiile exotice cele mai exclusiviste, agenția deține în portofoliu oferte de sejururi, circuite și croaziere în numeroase destinații de top, precum și multiple oferte de sejururi combinate care bifează mai multe destinații exotice într-o singură calatorie, întregul itinerar fiind programat într-o manieră personalizată, de la transport și cazare, până la rezervările tee time pentru golf, rezervări ce sunt programate personal de către consultanții agenției.

Vacanțe Golf Ideale

Vacanțe Golf Ideale

 Iubitorii de golf se bucură de o atenție deosebită în cadrul agenției noastre de turism, beneficiind de pachete personalizabile, în destinații exclusiviste, cu resorturi de lux ce pun la dispoziție terenuri de golf excelente și servicii ireproșabile. Calitate ridicată, la prețuri semnificativ mai scăzute față de alte agenții sau alte site-uri specializate în online booking, așa cum au remarcat deja și clienții noștri. 

Bogdan Focșa, Administrator

Înregistrând o creștere spectaculoasă în preferințele segmentului de top pentru recreere și petrecere a timpului liber, golful este un prilej extraordinar de delectare alături de familie, prieteni și partenerii de afaceri. O vacanta de golf într-o destinație exotică este o alternativă la aglomerația și agitația orașului, un moment de regăsire și energizare pentru restabilirea echilibrului atât de necesar existenței în viața de zi cu zi, dar și în viața profesională pentru luarea celor mai bune decizii de afaceri. O partida de golf presupune respectarea unei etichete și unei conduite care denotă un nivel ridicat de profesionalism; de aceea, fiecare vacanta de golf presupune o atentă planificare, de la alegerea terenului de golf, distanța până la resort, tee time, precum și alte detalii care fac diferența între o partida cu adevărat reușita și una obișnuita. Organizarea excelentă a unei partide de golf este un standard pentru consultanții agenției 4Anotimpuri care programează personal fiecare detaliu, pentru o desfășurare fără cusur a întregului sejur, asigurând astfel un climat deosebit pentru succesul și plăcerea jocului.

În ceea ce privește locațiile dedicate special iubitorilor de golf, agenția 4Anotimpuri recomandă Mauritius, Dubai și Republica Dominicana ca destinații exotice de top, prezentând aici numeroase oferte de resorturi de cinci stele cu servicii ireproșabile și terenuri de golf profesionale, care asigură un climat de succes pentru fiecare partida jucata. Tot între destinațiile exotice unde se acordă o atenție deosebită iubitorilor de golf se înscriu Abu Dhabi si Thailanda, cu resorturi de cinci stele si terenuri de golf scăldate în soare și apropiate de plajă pentru o relaxare completă. În Europa, oferta agenției cuprinde destinații ca Scoția, Spania, Franța, Grecia si Cipru, țări cu o bogată tradiție în practicarea acestui sport.

“Consultanții noștri acordă o atenție deosebită iubitorilor de golf, propunând acestora o întreagă secțiune cu oferte de golf atractive și variate pe site-ul agenției www.4anotimpuri.ro în locații exclusiviste și resorturi de lux. Oricând un consultant este aproape cu lămuriri suplimentare, dacă turistul nostru întâmpină dificultăți în alegerea unei variante optime, direct pe site, având în vedere că acesta este prevăzut cu un sistem de chat online avansat disponibil pe orice device”, a declarat Bogdan Focșa, directorul agenției 4Anotimpuri. Unul dintre avantajele oferite de către agenția noastră este prețul deosebit de competitiv, așa cum au remarcat deja și clienții noștri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-anotimpuri-turism/vacante-tailor-made-in-destinatii-exotice-exclusiviste-pentru-iubitorii-de-golf-idei-de-la-experti