Kartell, brand international de design, online pe 4interior.ro

BUCURESTI - 20 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Prin strategia de pozitionare pe o nisa a produselor premium si lux, 4interior.ro devine magazinul online al brandurilor cu renume mondial pe segmentul home deco . Din portofoliul de produse lansate la inceputul lui 2015 pe noua platforma online, se pot regasi celebrele scaune Kartell , corpurile de iluminat si mobilierul neconventional realizat de cei mai in voga designeri.

brandul Kartell acum online pe 4interior.ro

brandul Kartell acum online pe 4interior.ro

 "Si pentru ca mobilierul sa fie o investitie pe termen lung, pe 4interior.ro propunem produse design, inovative si moderne. Ne indreptam atentia asupra persoanelor fizice, arhitectilor dar si detinatorilor de hoteluri, restaurante, cafenele, sali de conferinte sau birouri amenajate in stil modern si neconventional." 

Diana Chivu - fondator 4interior si designer de frumos

"Si pentru ca mobilierul sa fie o investitie pe termen lung, pe 4interior.ro propunem produse design, inovative si moderne. Utilizand policarbonat, un material plastic care poate fi reciclat, produsele Kartell au inceput sa fie cunoscute si utilizate in orice tip de spatiu, rezidential sau public.  Astfel ca ne indreptam atentia asupra persoanelor fizice, arhitectilor dar si detinatorilor de hoteluri, restaurante, cafenele, sali de conferinte sau birouri amenajate in stil modern si neconventional." Diana Chivu - fondator 4interior.ro si designer de frumos

 

O companie ce da tonul tendintelor in design-ul de interior, fondata in 1949 de catre Giulio Castelli si condusa in prezent de Claudio Luti, Kartell este un simbol al designului italian. O poveste de succes spusa printr-o serie de produse incredibile: mobilier , corpuri de iluminat, accesorii pentru casa si decoratiuni.

 

KARTELL colaboreaza cu cei mai prestigiosi designeri internationali, iar modelele create sunt icon-uri reprezentative in intreaga lume.

Colectiile Kartell sunt multifunctionale, usor de utilizat si cu design unic. Culoare, ironie, transparenta, forme unice ce creeaza stari de spirit diverse. Emotia pe care o genereaza, durabilitatea si calitatea de necontestat transforma produsele Kartell in adevarare vedete.

 

Cu peste 130 de magazine proprii Kartell, 250 de prezente in marile galerii si peste 2500 de retaileri din 130 de tari, putem spune despre Kartell ca este unul din cele mai in voga branduri de mobilier design. Faimosul scaun Louis Ghost, este simbolul brandului si cel mai cautat produs cu peste 1 500 000 de exemplare vandute.

Produsele Kartell se pot comanda prin intermediul magazinului online 4interior.ro iar termenul de livrare este de aproximativ doua sau trei saptamani.

Designul unic al platformei de ecommerce promoveaza produsele atat ca prezentare a brandurilor si designurilor, cat si sortate pe categorii de interes. Repozitionarea pe piata de home-deco si re-brandingul lansat in toamna anului trecut, sunt in stransa legatura cu o abordare diferita a clientului din online, 4interior.ro fiind un designer si un consultat pentru clientii care doresc sa se recompenseze si sunt in cautare de mobilier neconventional, modern sau clasic.

 

Despre 4interior amenajari SRL

Cu o prezenta in online de peste 6 ani pe segmentul home-deco, 4interior.ro identifica noi zone ale pietei in zona produselor premium si de lux, cu slaba acoperire pe plan national. Accesul la branduri renumite este acum la indemana clientilor din toata tara, acestia putand sa isi planifice si sa isi organizeze proiectele de amenajare pe baza propunerilor 4interior. Cu o echipa implicata, reusim sa transformam procesul de cumparare intr-o experienta placuta, ce duce in timp la relatii de prietenie cu clientii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4interior-amenajari-srl/kartell-brand-international-de-design-online-pe-4interior-ro