750cp

Comunicate de presa si evenimente pe tema 750cp

 • 750cp. Exterior FH16

  750cp

  Bucuresti - 7 septembrie 2012

  Comunicat de Volvo Romania S.R.L.

  Volvo FH16 a fost timp de mulţi ani prima alegere pentru transportatorii cu cele mai exigente cerinţe privind performanţa, eficienţa, puterea şi confortul. Graţie noului Volvo FH16, ştacheta a fost ridicată la un nivel cu totul nou. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: noul volvo fh16 , 750cp , cuplu maxim , cel mai puternic camionb

  Vezi toate comunicatele de presa despre 750cp

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul 750cp.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la 750cp. Informatiile despre 750cp cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul 750cp, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la 750cp, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.