828 ROSE MEDIASEARCH SRL

828 ROSE MEDIASEARCH SRL


Descrierea companiei 828 ROSE MEDIASEARCH SRL

828.ro este un motor de cautare pentru companiile de pe piata romaneasca. Prin 828.ro afacerile, guvernele si indivizii pot accesa o baza de date online calitativa si relevanta. Tehnologia noastra de cautare permite atat cumparatorului cat si vanzatorului sa gaseasca repede ce cauta. 
Prin 828.ro poti avea acces la peste 1 milion de companii si organizatii. Compania a fost fondata in 2011 si este o companie fiica a lui IHJ Media Group din Suedia.

828.ro va deveni unul dintre principalele motoare de căutare a companiilor de pe piața românească. Prin intermediul 828.ro companiile, autoritățile și indivizii vor avea acces la o bază de date de calitate cu întreprinderi românești. Tehnologia de căutare proprie, dezvoltată la nivel intern, face ca atât cumpărătorii, cât și vânzătorii, să fie capabili să găsească rapid ceea ce caută. Compania a fost fondată în 2011, are în prezent 10 angajați și își are sediul central pe Bd. Mamaia, în Constanța. 828.ro este parte a grupului ESEA Invest AB care astazi detine birouri in Suedia (Stockholm, Jönköping, Uppsala,Värnamo), Spania (Barcelona), Indonezia (Jakarta), Romania (Constanta).

Comunicate 828 ROSE MEDIASEARCH SRL :

Vezi toate comunicatele companiei 828 ROSE MEDIASEARCH SRL.