Tu de ce nu stiai?

BUCURESTI - 12 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Logistica/Transport

Fie ca te afli in Romania sau oriunde in Europa, si ti se intampla ceva pe drum (pana de cauciuc, defectiune tehnica, eveniment rutier, lipsa de combustibil, ramai fara curent sau ti se blocheaza sistemul de inchidere), cu 9695 vei putea beneficia de expertiza unor oameni cu experienta in materie de servicii de asistenta rutiera, tractare si depanare.

Stiai ca in ultimele 12 luni peste 32.200 de soferi care au circulat regulat cu masina au ramas pe marginea drumului din cauza unor probleme mecanice, iar 13.400 au fost implicati in evenimente rutiere ce au dus la imobilizarea masinii.

asistenta rutiera Europa

asistenta rutiera Europa

Atunci cand masina ta este imobilizata, incerci sa apelezi la o firma de tractare si pierzi mult timp prospectand si negociind cu un furnizor de servicii. Daca adaugi si timpul necesar tractatorului pentru a ajunge la tine, pierzi in medie aprox 80 minute.

 Cea mai buna solutie pentru a Evita o astfel de situatie este sa achizitionezi si sa activezi din timp un card 9695, astfel vei minimiza costurile si nu vei mai pierde timp pretios.

 9695 iti tracteaza autoturismul la domiciliu sau la cel mai apropiat service multibrand, vulcanizare sau statie de alimentare, fara limita de interventii. De asemenea, poti beneficia de cazare, autoturism de inlocuire sau transport persoane, chiar si repatriere.

Cu o experienta de 12 ani, deservind peste 14 000 de clienti, 9695 a construit cea mai mare retea de furnizori de servicii de asistenta rutiera la nivel national si international, atent coordonata de un Call Center gata sa iti raspunda solicitarilor 24/7.

 

Nu mai sta pe ganduri, achizitioneaza acum unul din cardurile 9695!

Acum stii!

Scrisoarea de multumire a unui client 9695  aici

"Nimic nu vă poate convinge mai tare de achiziția unui abonament de asistență rutieră decât șuieratul motorului mort în liniștea și întunericul unei păduri."

Trebuie să recunosc ca până acum câțiva ani nu am dat prea mare importanță cuvântului Asistență Rutieră și îl confundam cu tractarea auto.

Mereu am considerat că, dacă apare o problema la mașina, sigur o să oprească cineva și o să mă ajute, dar m-am înșelat.

Primul meu abonament 9695 l-am facut acum 3 ani. Ieșeam cu mașina din țară, și o prietenă, broker de asigurări, care avea o colaborare cu ei, a insistat sa îmi fac un abonament.

Nu am pățit nimic cu mașina in acea vacanta, nici in următoarea. In mintea mea încoltea un gând negru, oare am fost păcalit să achiziționez un produs nefolositor?

In al treilea an, in vacanta de vara, mașina mea a decis sa își dea duhul, într-o sâmbătă noaptea, undeva într-o pădure din sudul Germaniei.

Eram cu soția și cei doi copii în mașină, când aceasta a refuzat să mai funcționeze.

Nimic nu vă poate convinge mai tare de inspirația avută în achiziția unui card de Asistență Rutieră decât şuieratul motorului, similar cu sunetul emis de un espressor de cafea, în liniștea și întunericul unei păduri.

Conduceam pe acel drum de circa 30 de minute și nu întâlnisem alti conducatori auto. Nu am să vă mint când spun ca în acel moment am avut cele mai negre gânduri.Ce ne facem? Cum ieșim din situația asta?

Și în acel moment de panică, cautând lanterna în torpedou, am zărit soluția salvatoare. În mapa în care tin de obicei polița RCA mai era ceva care mi-a atras atenția, era contractul abonamentului de Asistență Rutieră 9695.

Am sunat în call center, la numărul afișat în contract și am avizat evenimentul. Este foarte liniștitor gândul că cineva este alături de tine în astfel de momente.

În 30 de minute m-au sunat partenerii din Germania pentru detalii suplimentare, în tot acest timp operatorii din țară au fost în contact cu mine, pentru a se asigura ca primesc suportul necesar.

Chiar dacă ne aflam într-o locație destul de îndepărtată, care era greu de găsit, platforma a ajuns în mai puțin de 2 ore si ne-a tractat la cel mai apropiat service. Fiind duminică ora 04:00 AM, mașina a rămas în curtea service-ului, urmând ca luni să i se facă o constatare, iar noi am fost cazati la un hotel.

În baza abonamentului de asistență rutieră am beneficiat si de 2 nopti de cazare, până ce mașina noastră a fost reparată, iar astfel vacanța noastră a fost salvată.

M-a impresionat de fiecare data promptitudinea din partea operatorilor din țară, care au mobilizat foarte bine partenerii din străinatate, până la șoferul de pe platformă, și ce e mai important, nu am avut nici cel mai mic sentiment ca trebuie sa dau spaguțe ca să meargă treaba bine.

O echipa de profesionisti, care empatizeaza foarte bine cu cei care-i solicită.Felicitări pentru modul în care vă tratati clienții si recomand incheierea unui asemenea contract!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/9695/tu-de-ce-nu-stiai