Comision de consultanță 0% pentru vânzarea unui teren intravilan de 11.000 mp

BUCURESTI - 14 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Compania S38 vinde un teren intravilan de 11.100 mp la un preț de 2.200.000 euro + TVA și un comision de consultanță de 0%. Terenul intravilan se află în Colentina, București, fiind pretabil atât pentru construirea unei zone rezidențiale, dar și pentru o fabrică sau un depozit, respectiv parc industrial.

Compania S38 a reușit să se mențină pe un trend crescător și să finalizeze anul 2015 în top 10 companii de profil din țară. Scopul principal al companiei de imobiliare este de a-și crește constant portofoliul și de a oferi servicii de reprezentanță exclusivă clienților. Compania a reușit să încheie parteneriate și colaborări exclusive cu clienți importanți din țară, ceea ce a dus la creșterea portofoliului de păduri la suprafața de 80.000 ha, și totodată o creștere considerabilă a terenurilor intravilane și agricole.

Terenul intravilan din Colentina este ideal din punct de vedere al deschiderii care se poate face la trei străzi diferite. Există o deschidere de 51 ml la str Moroieni, o deschidere de 72 ml la str Poeziei și o deschidere de 10 ml la str Dropiei. La aproximativ 50 m distanță se află o stație RATB și o stație de tramvai. Carrefour Colentina se află la 600 m, ceea ce indică un grad ridicat de accesibilitate. Școlile care se află în apropiere (Școala nr 32, 39, 40 și 41 și Școala Postliceală Sanitară), apropierea de Spitalul Fundeni, precum și existența utilităților pe suprafața terenului înclină balanța înspre o zonă rezidențială.

Totuși, investiția în acest teren ar presupune o analiză atentă din mai multe puncte de vedere, această suprafață putând fi folosită atât ca și zonă de blocuri sau de spații de birouri, cât și pentru o afacere sub forma unui depozit sau chiar a unei fabrici. Ieșirile la cele trei străzi permit realizarea de zone de parcare și chiar acces cu mașini de gabarit mare.

Indiferent care este tipul de construcție sau investiție pentru care se optează, atât locuitorii cât și angajații, după caz, au parte de un grad mare de accesibilitate datorită existenței în imediata proximitate a mijloacelor de transport în comun și a infrastructurii sociale de bază.

Ștefan Niță, managerul general al companiei S38 a transmis următoarele: ”Un comision de consultanță de 0% nu este doar un factor motivator pentru client, ci este totodată un factor motivator și provocator pentru noi, ca și companie imobiliară. Scopul nostru este unul singur: să încheiem tranzacția. Am analizat terenul intravilan din punct de vedere al avantajelor și al beneficiilor pe care poate să le aducă și am constatat că există un potențial enorm. Invităm pe această cale posibilii clienți să ne contacteze pentru a le explica în detaliu ce înseamnă reprezentarea exclusivă și ce facem noi pentru ei. ”

Compania S38 este o organizație a cărei scop este intermedierea tranzacțiilor imobiliare cu păduri, terenuri agricole și terenuri intravilane, reușind de-a lungul timpului să se impună ca și o companie standard pentru acest domeniu de activitate în România . Serviciul de reprezentare exclusivă face parte din identitatea companiei S38, fiind un serviciu care mulțumește clienții și îi ajută să își monetizeze terenurile sau pădurile, sau să investească inteligent.

Persoana de contact

Ștefan Niță, Manager General

S38 Company ,

Telefon: 0741.077.433

e-mail: office@s38.ro

Despre S38

S38 este mai mult decât o companie de consultanță în domeniul imobiliar. S38 reprezintă un standard apreciat de către clienți, fie că este vorba despre vânzători sau despre posibili cumpărători. Am crescut în domeniul imobiliar prin exercițiu, prin constanță și prin multă persuasiune. Ne-am bazat încă de la început pe calitatea serviciilor, în special pe exclusivitatea relației dintre client și consultant.
Am construit o afacere de care lumea are nevoie, marșând pe transparență și pe valoare adăugată. Jucăm tot timpul cu cărțile pe față, lucru care ne-a permis de-a lungul timpului să nu ne pierdem niciodată integritatea. Clienții au învățat să aibă încredere în noi, apropiindu-se tot mai mult și comunicând tot mai ușor. Acest lucru ne permite să vindem o pădure, un teren agricol sau un teren intravilan la prețul corect atât pentru vânzător, cât și pentru cumpărător.
Am crescut pe verticală, ancorându-ne adânc în mediul de afaceri, construind o afacere sustenabilă și puternic aplecați înspre client. În timp, rădăcinile companiei S38 s-au extins, lăsându-și amprenta în locurile prin care am fost, asupra clienților cu care am discutat și asupra ofertanților care au avut toate informațiile necesare pentru a putea lua decizia corectă.
Exclusivitatea este pentru noi esențială, deoarece ne permite să gestionăm în mod transparent fiecare client în parte, astfel că șansele de succes cresc cu peste 30%.

Taguri: s38 company
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/S38-land-company/comision-de-consultanta-0-pentru-vanzarea-unui-teren-intravilan-de-11-000-mp