Asociația Română a Iubitorilor de Animale organizează „Ziua Iubitorilor de Animale: adoptăm, învăţăm, împreună ne distrăm!”

BUCURESTI - 1 septembrie 2014

Comunicat tip General in ONG, Social, Retail

Asociația Română a Iubitorilor de Animale organizează duminică, 7 septembrie 2014, începând cu ora14:00 evenimentul „Ziua Iubitorilor de Animale: adoptăm, învățam, împreună ne distrăm!”

Evenimentul se adresează copiilor, tinerilor, părinților și bunicilor. În cadrul evenimentului vizitatorii pot adopta un câine fără stăpân și pot face donații pentru îngrijirea cațeilor fără adăpost. La târg, asociația DogTown va oferi spre adopție un număr de 50 de căței. Toți cei care vor adopta un cățel în cadrul evenimentului, vor primi un pachet de “Bun venit acasă” din partea Asociației Române a Iubitorilor de Animale constând în hrană și accesorii pentru noul membru al familiei. Evenimentul se va desfășura în Parcul Izvor, în incinta spațiului canin de joacă. Smart Event Marketing , partenerul principal al evenimentului a pregătit pentru copii o super petrecere, aceasta incluzând face painting, karaoke, baloane modelate și multe concursuri și cadouri surpriză. Anfitrionii petrecerii pentru copii vor fi celebrele mascote Minnie&Mickey Mouse. În timpul în care copiii petrec, părinții se pot delecta cu expoziții de artă plastică, pictură, iconografie și obiecte handmade.

Asociația Română a Iubitorilor de Animale organizează „Ziua Iubitorilor de Animale: adoptăm, învăţăm, împreună ne distrăm!”
  Putem trăi fără un câine, dar nu merită efortul.  

Heinz Ruhmann

Asociația Română a Iubitorilor de Animale organizează duminică, 7 septembrie 2014, începând cu ora 14:00 evenimentul „Ziua Iubitorilor de Animale: adoptăm, învățam, împreună ne distrăm!”.  Acesta va avea loc în spațiul canin de joacă din Parcul Izvor.

 Evenimentul se adresează copiilor, tinerilor, părinților și bunicilor. În cadrul evenimentului vizitatorii pot adopta un câine fără stăpân și pot face donații pentru îngrijirea cațeilor fără adăpost. La târg, asociația DogTown va oferi spre adopție un număr de 50 de căței. Toți cei care vor adopta un cățel în cadrul evenimentului, vor primi un pachet de Bun venit acasă” din partea Asociației Române a Iubitorilor de Animale constând în hrană și accesorii pentru noul membru al familiei. Evenimentul se va desfășura în Parcul Izvor, în incinta spațiului canin de joacă. Smart Event Marketing, partenerul principal al evenimentului a pregătit pentru copii o super petrecere, aceasta incluzând face painting, karaoke, baloane modelate și multe concursuri și cadouri surpriză. Anfitrionii petrecerii pentru copii vor fi celebrele mascote Minnie&Mickey Mouse. În timpul în care copiii petrec, părinții se pot delecta cu expoziții de artă plastică, pictură, iconografie și obiecte handmade.

 Iubitorii de animale își pot aduce la eveniment prietenii patrupezi, care vor primi premii constând în hrană și produse farmaceutice prin participarea la concursurile organizate. Totodată, Clubul Câinilor Utilitari va oferi lecții gratuite de dresaj acestora și vor prezenta un spectacol de Dog Agility.

 În cadrul „Zilei Iubitorilor de animale”, va avea loc și un workshop privind creșterea și educarea animalelor de companie, susținut de către specialiștii  Sarmivet și Romvac.

 Punctul culminant al evenimentului va fi decernarea premiilor „Mari Iubitori de Animale-ediția 2014”.  Premiile vor fi acordate persoanelor publice care au depus un efort susținut în protejarea animalelor fără stăpân în perioada 2013-2014. 

  €œComunitatea iubitorilor de animale are nevoie de o zi dedicată lor, are nevoie de evenimentulZiua Iubitorilor de Animale”. Acest eveniment are ca scop principal creșterea calității vieții animalelor fără stăpân , dar și creșterea gradului de  informare și educare a posesorilor de animale de companie. Totodată ne dorim ca în cadrul evenimentului să aducem bucurie atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Fie că vor să adopte un cățel sau să se distreze alături de Minnie&Mickey Mouse sau să se delecteze cu expozițiile pregătite, toți participanții vor găsi multe activități pentru o frumoasă zi de duminică. Având în vedere faptul că participarea la acest eveniment este gratuită, estimăm un număr foarte mare de vizitatori” Alina Alupoaei-Geonea, Project Manager Smart Event Marketing. 

"Ziua Iubitorilor de Animale" este un eveniment organizat de către "Asociatia Română a Iubitorilor de Animale", în parteneriat cu "Smart Event Marketing" și "Administratia Lacuri, Parcuri și Agrement Bucuresti" și în colaborare cu Asociația DogTown, clinica veterinară Sarmivet, Romvac, Clubul Câinilor Utilitari, Asociația Vorba Românească, Sindicatul Verde, UrbanKid.

Despre Smart Event Marketing

Smart Event Marketing - agentie full service in organizare de evenimente private si corporate. Smart Event Marketing este alegerea potrivita daca vrei sa organizezi seminarii, evenimente interactive, evenimente de calatorie, Just-For-Fun Events, evenimente caritabile, sau orice alt eveniment extravagant de promovarepentru compania ta, dar si evenimente private.
Servicii oferite: organizare evenimente corporate si private, comunicare si PR, event marketing, copywriting, content writing.