Fii ingerul pazitor al animalelor de companie!

BUCURESTI - 15 ianuarie 2015

Comunicat tip General in ONG, Social, Retail

Participand la campania “Fii ingerul pazitor al animalelor de companie!”, atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot schimba radical viata animalelor de companie. Astfel, persoanele fizice pot sustine proiectele prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, in timp ce persoanele juridice pot alege sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit, sume aferente anului 2014. Redirectionarea nu presupune costuri suplimentare pentru persoanele fizice sau pentru companii, ci doar o realocare de fonduri. Directionarea se realizeaza pe baza completarii si semnarii unui formular, care va fi depus de catre reprezentantii ONG-ului la ANAF, neimplicand efort suplimentar din partea contribuabilului.

Fii ingerul pazitor al animalelor de companie!

In perioada ianuarie-mai 2015 “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale” deruleaza campania “Fii ingerul pazitor al animalelor de companie!”. Proiectul are ca scop declarat imbunatatirea calitatii vietii animalelor de companie.

Participand la campania “Fii ingerul pazitor al animalelor de companie!”, atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot schimba radical viata animalelor de companie. Astfel, persoanele fizice pot sustine proiectele prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, in timp ce persoanele juridice pot alege sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit, sume  aferente anului 2014. Redirectionarea nu presupune costuri suplimentare pentru persoanele fizice sau pentru companii, ci doar o realocare de fonduri. Directionarea se realizeaza pe baza completarii si semnarii unui formular, care va fi depus de catre reprezentantii ONG-ului la ANAF, neimplicand efort suplimentar din partea contribuabilului.

Fondurile colectate prin intermediul campaniei “Fii ingerul pazitor al animalelor de companie” urmeaza a fi folosite pentru dezvoltarea proiectelor initiate de catre asociatie. Reamintim ca in anul 2014, prin intermediul actiunilor derulate de catre “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”, un numar de 320 caini si 70 pisici si-au gasit un camin. De asemenea, asociatia a donat peste doua tone de hrana catre animalele aflate in adaposturile de animale.

“Prin proiectele pe care le derulam, ne dorim sa imbunatatim semnificativ viata animalelor de companie si totodata sa schimbam mentalitatea romanilor privind cresterea si educarea acestora. De asemenea ne dorim sa aducem inovatie in domeniu. Astfel, anul acesta urmeaza sa lansam prima aplicatie pentru mobil dedicata animalelor de companie. Aplicatia va facilita gasirea animalelor pierdute si va pune la dispozitia utilizatorilor o baza de date cu animale disponibile pentru adoptie. Cu toate ca suntem un ONG nou infiintat, in primul an de activitate am reusit sa gasim stapani pentru sute de animale si am imbunatatim viata altor cateva mii. Viata fara un animal de companie poate fi traita, dar nu merita efortul!” sustine Alina Geonea, presedintele asociatiei.

Actiunile “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”  pot fi sustinute prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit in cazul persoanelor fizice, respective20% din impozitul pe profit in cazul companiilor, dar si prin donatii efectuate in contul RO68BTRLRONCRT0261398301, deschis in numele asociatiei la Banca Transilvania, Sucursala Lipscani.

“Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale” a luat fiinta in anul 2014, din dorinta de a imbunatati viata prietenilor nostri necuvantatori. Un aport substantial in acest proces il are societatea si mediul in care traim. De aceea, asociatia desfasoara activitati care urmaresc sa asigure cresterea, ingrijirea si protectia animalelor , precum si initierea si dezvoltarea unor actiuni si programe de sprijinire a acestora.

Persoanele care doresc sa se implice activ in actiunile asociatiei, pot adera la aceasta prin simpla completare a unui formular de adeziune. Mai multe informatii gasiti pe site-ul http://petrescueromania.ro, pe facebook accesand http://facebook.com/petrescueromania.ro sau pe mail la adresa contact@petrescueromania.ro. Conform legii 78/2014 voluntariatul se considera vechime in munca. Impreuna vom reusi sa dezvoltam activitati care vor asigura bunastarea animalelor de companie, precum si informarea si educarea societatii in acest sens.

“Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”: Respectam omul, protejam natura, ocrotim animalele!

Despre Smart Event Marketing

Smart Event Marketing - agentie full service in organizare de evenimente private si corporate. Smart Event Marketing este alegerea potrivita daca vrei sa organizezi seminarii, evenimente interactive, evenimente de calatorie, Just-For-Fun Events, evenimente caritabile, sau orice alt eveniment extravagant de promovarepentru compania ta, dar si evenimente private.
Servicii oferite: organizare evenimente corporate si private, comunicare si PR, event marketing, copywriting, content writing.