Gama de produse cosmetice L.A. COLORS®, acum și în România! Prețuri promoționale în perioada 3-5 decembrie!

BUCURESTI - 3 decembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Ofertă specială de lansare -25% reducere la toată gama de produse! Lansat în Statele Unite ale Americii în anul 1985, brandul L.A. COLORS®, a ajuns în data de 1 decembrie 2014 și pe piața românească, oferind produse de cea mai bună calitate la prețuri low cost. L.A. COLORS® oferă o gamă foarte variată de produse de machiaj ce include farduri de ochi, pudre, blushuri, fonduri de ten, corectoare, luciuri de buze, rujuri , mascara , tușuri etc. și lacuri de unghii ce număra peste 1300 de repere. În 2012 lacurile de unghii Color Craze au câștigat premiul NACDS Marketplace pentru calitatea excelentă și designul invoator.

L.A. COLORS Cosmetics - All You'll Ever Need

www.lacolors.com.ro

Lansat în Statele Unite ale Americii în anul 1985, brandul L.A. COLORS, a ajuns în data de 1 decembrie 2014 și pe piața românească, oferind produse de cea mai bună calitate la prețuri low cost. L.A. COLORS oferă o gamă foarte variată de produse de machiaj ce include farduri de ochi, pudre, blushuri, fonduri de ten, corectoare, luciuri de buze, rujuri, mascara, tușuri etc. și lacuri de unghii ce număra peste 1300 de repere. În 2012 lacurile de unghii Color Craze au câștigat premiul NACDS Marketplace pentru calitatea excelentă și designul invoator.

L.A. COLORS este partenerul de încredere a milioane de femei la nivel mondial, cărora le oferă soluții complete de înfrumusețare la prețuri accesibile.” Din dorința de a oferi femeilor din România o gamă completă de produse cosmetice si make-up la prețuri cât mai accesibile, am lansat magazinul online LA COLORS (lacolors.com.ro ). Autenticitatea acestei game de produse le garantează și nivelul ridicat al calității, atât de dorit de toate reprezentanțele sexului frumos. Calitate și profesionalism la prețuri accesibile. Această este promisiunea pe care o facem tuturor clienților noștri. Spor la cumpărături!” a declarant Alina Geonea, Project Manager L.A. COLORS România.

Produs si distribuit de Beauty 21 Cosmetics, L.A. COLORS este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de produse cosmetice low cost din Statele Unite.Produsele integrează unele dintre cele mai inovatoare tehnici și formule patentate. În România brandul L.A. COLORS este prezent prin intermediul unicului importator și distribuitor, lacolors.com.ro .

Despre Smart Event Marketing

Smart Event Marketing - agentie full service in organizare de evenimente private si corporate. Smart Event Marketing este alegerea potrivita daca vrei sa organizezi seminarii, evenimente interactive, evenimente de calatorie, Just-For-Fun Events, evenimente caritabile, sau orice alt eveniment extravagant de promovarepentru compania ta, dar si evenimente private.
Servicii oferite: organizare evenimente corporate si private, comunicare si PR, event marketing, copywriting, content writing.
lacolors.com.ro este un magazin online de produse cosmetice, unde vei gasi super produse la super preturi. lacolors.com.ro este distribuitor oficial al brand-urilor L.A. COLORS® si L.A GIRL U.S.A® in Romania. Avem o oferta bogata de farduri, pudre, fonduri de ten, rimeluri, rujuri si nu numai! Cu siguranta avem tot ce iti trebuie la preturi mici. Mereu vei avea parte de suprize, reduceri sau concursuri. Brandurile de produse cosmetice pe care le comercializam sunt: L.A. COLORS® si L.A GIRL U.S.A®.