A accepta livrarea

Definitie a accepta livrarea

1) Acceptarea de catre detinatorul unui contract futures a livrarii marfii care reprezinta activul de baza. De exemplu, cumparatorul unui contract futures pe aur care are nevoie de acest metal poate planifica sa accepte livrarea in loc sa-si inchida pozitia. (2) A accepta livrarea certificatelor valorilor mobiliare care au fost cumparate (daca valorile mobiliare sunt in forma materializata).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru A accepta livrarea? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul a accepta livrarea.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la a accepta livrarea. Definitiile termenilor despre a accepta livrarea cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la a accepta livrarea, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la a accepta livrarea.