A actiona inainte

Definitie a actiona inainte

1) cumpararea sau vanzarea unei valori mobiliare de catre un broker pentru contul sau personal inainte de executarea ordinelor clientilor pentru acea valoare mobiliara. (2) De asemenea, atunci cand o firma de brokeraj emite un raport negativ despre o companie iar un broker actioneaza pe baza raportului pentru contul sau personal inainte sa informeze clientii cu privire la raportul respectiv. Aceasta actiune este ilegala. De asemenea, denumita front running

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru A actiona inainte? Propune definitie

Poze a actiona inainte

 • rino-rent-a-car.ro

  Poza: Lucruri pe care este bine sa le stii inainte de a inchiria o masina

 • Rino Rent a Car

  Poza: Esential de stiut si de intrebat inainte de a inchiria o masina – ghidul ofertei de la RINO Rent a Car

 • Rent a car Bucuresti

  Poza: Ce trebuie sa cunoasteti inainte de a folosi serviciul rent a car?

 • Inchirieri Auto Ieftine Promotor Rent a Car

  Poza: Ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o masina - Promotor Rent a Car Bucuresti, Romania

 • Vezi toate pozele despre a actiona inainte

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul a actiona inainte.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la a actiona inainte. Definitiile termenilor despre a actiona inainte cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la a actiona inainte, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la a actiona inainte.