A angaja o pozitie

Definitie a angaja o pozitie

1) expresie utilizata atunci cand un investitor cumpara sau vinde actiuni, obligatiuni sau alte instrumente financiare transferabile. O pozitie poate fi long sau short. (2) A cumpara actiuni ale unei companii cu intentia de a le pastra ca investitie pe termen lung sau de a prelua controlul in cadrul companiei. In Statele Unite, o persoana care angajeaza o pozitie de 5% sau mai mult din actiunile aflate in circulatie ale unei companii trebuie sa raporteze acest lucru la Securities and Exchange Commission, la bursa la care este listata compania tinta si la compania tinta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru A angaja o pozitie? Propune definitie

Poze a angaja o pozitie

 • Ia o pozitie proactiva in demersul de a deveni un bun comunicator!

  Poza: Ia o pozitie proactiva in demersul de a deveni un bun comunicator!

 • Scaun de birou

  Poza: Scaune de birou la cele mai bune preturi: garantia pentru o pozitie corecta a spatelui

 • ceccar

  Poza: Pozitie onoranta in topul celor mai buni membri CECCAR

 • Dianex

  Poza: Pozitie onorata in topul celor mai buni membri CECCAR

 • Vezi toate pozele despre a angaja o pozitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul a angaja o pozitie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la a angaja o pozitie. Definitiile termenilor despre a angaja o pozitie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la a angaja o pozitie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la a angaja o pozitie.