Anunț finalizare proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” - A GROUP AND FOREST CT COMPANY S.R.L.

Constanta - 23 septembrie 2022

Comunicat tip General in Afaceri

Anunț finalizare proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” - A GROUP AND FOREST CT COMPANY S.R.L.

Logo Uniunea Europeana, Guvernul Romaniai si Fonduri Structurale

Logo Uniunea Europeana, Guvernul Romaniai si Fonduri Structurale

A GROUP AND FOREST CT COMPANY S.R.L. cu sediul social in mun. CONSTANŢA, localitatea Constanţa, strada Str. INTERIOARĂ 3, înregistrată sub nr. J13/2139/2016 la Oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF RO36489626, anunta finalizarea proiectului cu titlul Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor in cadrul masurii "Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect  nr RUE M2-17997, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de maximum 180 de zile din momentul plăţii ajutorului financiar aferent contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv Contract de finanțare Nr. M2-17997 din 13-03-2022.

Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea A GROUP AND FOREST CT COMPANY S.R.L. în combaterea efectelor negative ale crizei provocate de COVID-19 asupra activității societății, prin intermediul ajutorului de stat acordat sub forma de grant pentru capital de lucru, prin masura “Granturi pentru capital de lucru”.

Proiectul a avut printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului a fost de 834813.75 lei (valoarea totala) din care: 725925 lei grant si 108888.75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

 

Date de Contact

A GROUP AND FOREST CT COMPANY S.R.L.

Persoană de contact:

MITICA GULIU

OFFICE@agroupcompany.ro

Despre A GROUP AND FOREST CT COMPANY

A GROUP AND FOREST CT COMPANY

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/a-group-and-forest-ct-company/anunt-finalizare-proiect-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-imm-urilor-a-group-and-forest-ct-company-s-r-l