A lovi cererea

Definitie a lovi cererea

Expresie folosita in situatia in care un vanzator accepta cel mai mare pret oferit de un cumparator. De exemplu, daca pretul ofertei este 341/4 si cererea 34, vanzatorul loveste cererea daca accepta 34.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru A lovi cererea? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul a lovi cererea.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la a lovi cererea. Definitiile termenilor despre a lovi cererea cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la a lovi cererea, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la a lovi cererea.