Invitatii la pensiuni.Destinatii turistice. Reportaje. Stiri. In numarul din mai al revistei “Vacante la Tara”

BUCURESTI - 3 iunie 2004

Comunicat tip General in Turism

Daca nu te-ai decizi sa mai pleci din oras, poate te trimitem noi. In Covasna. Cumpara revista "Vacante la Tara" si vei afla detalii!

Cine nu isi doreste o vacanta la Bran? Si nu oriunde, ci la pensiuni unde serviciile si dotarile oferite sunt deosebite. Te vei convinge de toate acestea, daca vei petrece o vacanta la “Cheile Gradistei” si la “Craiasa Muntilor”.


Te invitam la o vacanta in TINUTUL NEAMTULUI, unde te vei simti aproape de Dumnezeu. Manastiri, munti, lacuri, oameni de suflet. Totul intr-un singur loc. Citeste reportajul realizat de Paul ROGOJINARU.


S-a nascut in Vrancea. La 11 ani, impreuna cu parintii, a ajuns la Neamt. De atunci, Misu Ilie CHIRUC traieste acolo. Ce a facut acest domn pentru turismul rural din Neamt, care sunt implinirile si dorintele lui, ce pasiuni are, aflati din rubrica “Portret”.


Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului a lansat strategia in cele trei domenii sub deviza “Orizont 2025”. Noua imagine turistica a Romaniei sta sub semnul “ecoturismului”. In paginile 16-17cititi o ampla prezentare a strategiei in turism.


"Sambra oilor” - cea mai veche sarbatoare pastorala de pe meleagurile noastre - se tine in fiecare an in cea de-a doua saptamana a lunii mai la granita dintre Oas si Maramures. Tudor PREDESCU a fost acolo si ne povesteste despre sambra, sambrasi, sambristi.


Se numeste Liza PANAIT si este creatoare de moda. La inceputul primaverii, Liza PANAIT si Casa VILI au realizat spectacolul “Pasarea maiastra”, ce a oferit celor prezenti o intalnire cu cantecele inegalabilei Maria Tanase. Si, pentru o imbinare perfecta sunet si port, costumele sugerau vestimentatia de odinioara a satului traditional. De la etnograful Maria SOCOL aflati mai multe despre acest spectacol deosebit.

Si desigur: concurs. De data aceasta, un weekend la Baile Balvanyos, la Covasna!


Va multumim si nu uitati: adevaratele vacante sunt tara!

Echipa VLT

Despre A.N.T.R.E.C.Romania

Avantajele unei vacante prin A.N.T.R.E.C.:

● cazare in pensiuni turistice
● gastronomie traditionala
● ambianta rustica
● terapie anti - stress in mijlocul naturii
● vacante romantice in universul satului romanesc

A.N.T.R.E.C. Romania
T/F: 021.223.70.24
T: 222.80.01
antrec@xnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/a-n-t-r-e-c-romania/invitatii-la-pensiuni-destinatii-turistice-reportaje-stiri-in-numarul-din-mai-al-revistei-vacante-la-tara