Info Bebe - Ghid EXCLUSIV pentru parinti si copii

BUCURESTI - 26 martie 2008

Comunicat tip General in Social

Promovare eficienta si gratuita EXCLUSIV pentru site-uri dedicate copiilor si parintilor!

Info Bebe – locul unde gasesti toate informatiile utile legate de parinti si copii : gradinite, educatie, locuri de joaca, magazine online pentru copii, forumuri pentru copii si parinti etc.

Puteti inscrie GRATUIT siteul in categoria din care face parte, chiar si fara a va crea cont pe site, fara insa a beneficia de avantajele pe care le puteti avea inscriindu-va ca membru.

Ca si membru, aveti posibilitatea de a va administra si modifica linkurile adaugate de cate ori doriti. Aveti acces la un formular de inscriere complex, ce va permite sa personalizati (font, culoare) descrierea site-ului..

Optional, puteti adauga pe site-ul Dvs. iconita Info Bebe de 88x31 pixeli .

Lunar, site-ul car ea adaugat iconita si care trimite cei mai multi vizitatori catre Info Bebe va primi pentru luna urmatoare clasificarea Premium – respectiv o inimioara, ceea ce inseamna ca timp de 1 luna veti fi afisat prioritar in categoria din care faceti parte.

Pe langa toate acestea, aveti posibilitatea de a va mari numarul de vizitatori fiolosind facilitatea de promovare a site-urilor pe toate paginile Ghidului Info Bebe in mod gratuit, cu doar un click.

http://www.infobebe.ro

Despre AA Marks Company

Info Bebe
www.infobebe.ro
contact@infobebe.ro
0765.250.522
contact@infobebe.ro