AAA AUTO anunta marele castigator al unui PORSCHE BOXSTER

Locul desfasurarii: Sediu AAA AUTO - Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 13.5 (in incinta Parcului Logistic Bucharest West)

Organizator: AAA AUTO

AAA AUTO anunta marele castigator al unui PORSCHE BOXSTER

Compania AAA AUTO Romania are bucuria de a anunta castigatorul campaniei publicitare “CASTIGA UN PORSCHE BOXSTER CABRIO CU AAA AUTO” desfasurata în perioada 13 Octombrie - 13 Decembrie 2008.

Castigatorul premiului a fost desemnat prin tragere la sorti si validat pe baza criteriilor de participare la concurs, stabilite în Regulamentul concursului. La aceasta promotie au participat atat persoane fizice cat si juridice, care au contractat un autovehicul rulat din cadrul companiei AAA Auto in perioada campaniei.

Tragerea la sorti s-a desfasurat în data de 15 Decembrie 2008 la Bucuresti, prin extragerea talonului castigator din urna special amenajata, situata in showroom-ul firmei.
Marele castigator, dnul Nicolae D. din Judetul Ilfov, urmeaza sa-si ridice marele premiu Joi, 8 Ianuarie a.c. in cadrul unei conferinte de presa.

AAA AUTO felicita castigatorul si participantii la campania promotionala “CASTIGA UN PORSCHE BOXSTER CABRIO CU AAA AUTO” si promite sa îsi pastreze obiceiul, prin organizarea de evenimente speciale, tombole, concursuri cu multe premii, in viitor, asa cum si-a obisnuit deja clientii. Seria de concursuri a continuat si in restul tarilor in care compania ruleaza: in Slovakia, s-a castigat inca un Porsche Boxster, in Ungaria o Mazda RX-5 iar in Republica Ceha-Praga un Ferrari Mondial Cabriolet.

Dorim să ne bucurăm împreună cu clienţii şi presa de acest eveniment, fiind o ocazie pentru reprezentanţii AAA Auto să răspundă întrebărilor dumneavoastră.

Evenimentul va avea loc la ora 14:00, in showroom-ul AAA Auto din Dragomiresti Deal, Dragomiresti Vale, Judet Ilfov, str. DE 287/1 (in incinta Parcului Logistic Bucharesti West - iesirea spre comuna Ciorogarla).

Vă rugăm să ne confirmaţi participarea dvs pe adresa mihaela.ionescu@aaaauto.ro sau telefonic la numarul 0746.26.00.26.


Mihaela Ionescu
Mobil: 0746 26 00 26

Despre AAA AUTO

Grupul AAA Auto este operaţional de aproape 16 ani şi s-a extins din Republica Cehă către alte ţari. În prezent, coordonează o reţea de 40 de sucursale în patru ţări: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria şi România. Conform rezultatelor auditate Grupul AAA Auto a vândut 79 871 maşini noi si rulate, ajungând la cifra de afaceri de 470 milioane Euro în 2007. În Septembrie 2007, Netherlands controlează Grupul AAA Auto, şi intră la bursa din Praga şi Budapesta. Conform studiilor performante făcute de Ernst & Young Grupul AAA Auto este poziţionat în top 10 al marilor distribuitorilor europeni de maşini în Europa, anul acesta.

Participare: Intrare libera