Hertz acum si in Cluj Napoca

Cluj Napoca - 30 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Turism

Hertz, prima companie de inchirieri auto din lume, si-a lansat luni, 28 Noiembrie 2005, locatia din Aeroportul International Cluj-Napoca. Biroul din Cluj se alatura astfel celor peste 7500 de locatii Hertz din lume.

Prin noua locatie din Cluj Napoca, Hertz pune la dispozitia clientilor sai servicii de rent-a-car la cele mai inalte standarde de siguranta si calitate: autoturisme de ultima generatie si in perfecta stare de functionare, livrare si preluare de la orice adresa, echipamente speciale, asistenta tehnica 24/24 h, un sistem tarifar flexibil, rezervari interne si internationale cu confirmare imediata.

Compania este dedicata clientilor sai. Pentru a garanta siguranta si confortul acestora, toate
vehiculele din flota se incadreaza in standardele Uniunii Europene si sunt echipate cu airbag, servofrana, servodirectie, ABS, aer conditionat, radio+casetofon/CD, inchidere centralizata, trusa medicala, triunghi reflectorizant, extinctor si anvelope adaptate sezonului.

'Pentru a veni mai aproape de clientii nostri din Cluj-Napoca, am pregatit, cu prilejul lansarii, o
oferta speciala: un discount de 10% din cel mai atractiv tarif local, plus un upgrade gratuit. Va
invitam sa va grabiti sa beneficiati de aceasta promotie pana la sfarsitul lunii ianuarie 2006.
Pentru detalii, nu ezitati sa contactati biroul nostru din Aeroport. Aceasta oferta este valabila doar pentru clientii care fac rezervari la Cluj. Este cadoul nostru pentru Cluj, oras in care deschiderea unei
locatii operationale Hertz a reprezentat un pas firesc pentru extinderea noastra nationala. Avem incredere in potentialul de dezvoltare al acestui oras si suntem siguri ca Hertz va deveni marca preferata in rent-a-car si aici, ca peste tot in lume', a declarat Alina Badea, director de marketing Hertz Romania.

Lansarea de luni de la Cluj-Napoca a fost marcata printr-un eveniment special. In semn de bun-venit la
Cluj, a fost organizat un serviciu special de hosting pentru toti pasagerii care au aterizat sau au decolat din Aeroportul International Cluj-Napoca.

Serviciile liderului mondial in rent-a-car sunt asadar disponibile si la Cluj: 'Suntem angajati sa respectam si sa promovam si aici standardul cel mai inalt cu care si-a obisnuit Hertz clientii peste tot in lume. Serviciile noastre de rent-a-car sunt impecabile, pentru ca suntem total dedicati sigurantei clientilor nostri. Autoturismele din flota noastra au o vechime de cel mult sase luni si sunt verificate tehnic inainte de fiecare inchiriere. Standardul de lider mondial in rent-a-car ne obliga... si suntem bucurosi ca, de-acum inainte, Hertz este prezent si in Cluj', a tinut sa mentioneze, cu acest prilej, Dragos Matei, managerul operational Hertz Romania.

Biroul Hertz din incinta Aeroportului Cluj Napoca are urmatorul program cu publicul: luni-vineri, intre
orele 10 si 18. Info Hertz: www.hertz.com.ro si Centrul de Rezervari national: telefon 021 222.12.56

Despre AAA Autorent SRL - Hertz Franchisee

Hertz este leader-ul mondial si cea mai veche companie de inchirieri auto din lume, operand in mai mult de 150 de tari in cadrul a peste 7500 de locatii. In Romania, Hertz este reprezentata din 1995 de AAA Autorent SRL care isi desfasoara activitatea in 11 locatii din Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Oradea si Timisoara si detine o flota de 220 autoturisme si microbuze de ultima generatie.
In ultimul raport Business Week / Interbrand cu privire la cele mai valoroase marci globale, Hertz se situeaza pe locul 83, fiind nu doar singura marca de rent-a-car, ci si unica din industria turistica prezenta in acest top.
Alina Badea
021 222.13.26
Alina.Badea@hertz.com.ro