HERTZ ADOPTA MASURI SPECIALE PENTRU A AJUTA CLIENTII EUROPENI AFECTATI DE EFECTELE ERUPTIEI VULCANICE SA AJUNGA ACASA

BUCURESTI - 22 aprilie 2010

Comunicat tip General in Turism

•Eliminarea taxei de dislocare internationala pentru repatrierea autovehiculelor in tarile unde acestea sunt inregistrate sau in directia acestor tari
•Prelungirea inchirierilor pentru clientii cu plecari amanate, onorarea rezervarilor pentru clientii cu sosiri intarziate
•Returnarea sumelor pre-platite in proportie de 100% in cazul in care se anuleaza rezervarea
•Peste 2,000 de persoane calatoresc din nou multumita Hertz

HERTZ ADOPTA MASURI SPECIALE  PENTRU A AJUTA CLIENTII EUROPENI  AFECTATI DE EFECTELE ERUPTIEI VULCANICE  SA AJUNGA ACASA

Romania, 20 April 2010 – Hertz, cel mai cunoscut brand din domeniul inchirierilor auto, adopta o serie de masuri speciale pentru a-i ajuta pe cei afectati de inchiderea spatiului aerian ca urmare a eruptiei vulcanice sa ajunga acasa. Compania renunta la taxa de dislocare a autoturismului pentru clientii care care conduc masinile inapoi in tarile unde acestea sunt inregistrate sau in directia acestor tari. Site-ul de transferuri www.hertz-transfer.eu/ ofera in timp real informatii despre disponibilitatea autovehiculelor din diferite locatii ce trebuie repatriate, pentru a ajuta persoanele dornice sa ajunga acasa, furnizandu-le si un numar de telefon de relatii cu clientii.

Hertz prelungeste perioada de inchiriere pentru clientii a caror plecare a fost amanata si onoreaza rezervarile pentru persoanele cu sosiri intarziate. In plus, le vor fi returnati banii in totalitate clientilor care au platit in avans si in mod direct la Hertz inchirierile, daca vor anula aceste rezervari online sau telefonic inainte de ziua rezervarii, si daca motivul anularii este poluarea datorata cauzata de norul de cenusa vulcanica. Le va fi rambursata partial suma platita clientilor cu inchirieri platite in avans, care nu reusesc sa se prezinte pentru inchirierea autovehicului dar care nu au anulat rezervarea.

“Pentru Hertz, obiectivul principal este de a mentine oamenii in miscare in timp ce traficul aerian ramane paralizat din cauza eruptiei vulcanice,” a spus Michel Taride, Presedintele Hertz International. “Facem tot ce ne sta in putere pentru a ajuta clientii sa se intoarca acasa. Am renuntat la taxa de dislocare internationala pentru clientii care repatriaza autovehiculele in tarile lor de origine. Acest lucru ne va ajuta in redistribuirea eficienta a flotei, lucru esential in situatii de criza. In plus, extindem flota, suplimentam personalul, pentru a face fata acestei situatii extraordinare.”
Hertz ofera informatii in mod regulat prin retelele sociale Twitter (http://twitter.com/connectbyhertz) si Facebook (http://www.facebook.com/pages/Hertz/91062694654?ref=ts). Pagina Facebook gazduieste o sectiune prin care ajuta clientii sa foloseasca aceeasi masina pentru destinatii comune.

Hertz colaboreaza cu companiile aeriene partenere in vederea repatrierii echipajelor de zbor astfel incat traficul aerian sa fie reluat imediat ce restrictiile vor fi ridicate.

“Echipa noastra lucreaza 24 din 24 in scopul de a ajuta clientii sa ajunga la destinatie. Intrucat volumul apelurilor catre Centrul de Asistenta Hertz Europa a avut o rata cu 300% mai mare decat in mod uzual, am apelat la centrele noastre din SUA si am crescut totodata efectivele Hertz Europa pentru a face fata cererii”, a adaugat Taride.

Despre AAA Autorent SRL - Hertz Franchisee

Hertz este liderul mondial al inchirierilor auto, operand in peste 8000 de locatii in 145 de tari. Hertz ofera servicii de calitate de peste 91 ani, atat turistilor cat si oamenilor de afaceri.
AAA Autorent SRL – Hertz Franchisee
Andreea Arsene, Coordonator Marketing

Telefon: +40-21-33.575.28/ -29/ -30
Fax: +40-21-33.575.31
andreea.arsene@hertz.com.ro
www.hertz.com.ro

andreea.arsene@hertz.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aaa-autorent-srl-hertz-franchisee/hertz-adopta-masuri-speciale-pentru-a-ajuta-clientii-europeni-afectati-de-efectele-eruptiei-vulcanice-sa-ajunga-acasa