PREMIERA - smart disponibil si pe piata de rent-a-car

BUCURESTI - 26 august 2004

Comunicat tip General in Auto

Autoturismele Smart sunt disponibile in premiera, incepand din aceasta luna, si pe piata de rent-a-car

PREMIERA - smart disponibil si pe piata de rent-a-car

Autoturismele Smart, distribuite in Romania de dealer-ul Mercedes - Autorom SRL, sunt disponibile incepand din aceasta luna, in premiera, si pe piata de rent-a-car.

In urmatoarele doua luni, Hertz Romania, leader-ul pietei locale de rent-a-car, ofera autoturismul Smart Fortwo 0.7 in variantele cabrio si coupé la tarife promotionale.

Autoturismele sunt foarte usor manevrabile fiind prevazute cu cutie de viteze automata iar datorita lungimii de numai 2.5 m parcatul nu ridica probleme. Sunt dotate cu ABS, servo-frana, aer conditionat, radio/CD, inchidere centralizata, geamuri electrice si alte echipamente ce le confera siguranta si confort sporit.

Conditiile ce trebuie indeplinite pentru inchirierea unui Smart sunt: varsta minima 21 de ani, card de credit valid si permis de conducere cu vechime de cel putin un an.

Cele doua modele Smart pot fi inchiriate de la oricare din locatiile Hertz din Bucuresti (in hotelurile JW Marriott, Hilton si Crowne Plaza si in Aeroportul Henri Coanda), precum si din Constanta si Timisoara. Pentru detalii suplimentare si rezervari poate fi contactat Centrul de Rezervari la 222.12.56 sau reservations@hertz.com.ro.

Despre AAA Autorent SRL - Hertz Franchisee

Hertz este leader-ul mondial si cea mai veche companie de inchirieri auto din lume, operand in mai mult de 150 de tari in cadrul a peste 7000 de locatii. In Romania, Hertz este reprezentata din 1995 de AAA Autorent SRL care isi desfasoara activitatea in 10 locatii din Bucuresti, Constanta, Oradea si Timisoara si detine o flota de 175 autoturisme si microbuze de ultima generatie.


Pentru informatii suplimentare, contactati:
Alina Badea - Director Marketing
AAA Autorent SRL – Hertz Franchisee
Tel - (+40-21) 222 13 25 / 26 /27
Fax - (+40-21) 222 13 92

Alina.Badea@hertz.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aaa-autorent-srl-hertz-franchisee/premiera-smart-disponibil-si-pe-piata-de-rent-a-car