aaa    

Comunicate de presa si evenimente pe tema aaa

 • aaa. AAA AUTO anunta marele castigator al unui PORSCHE BOXSTER

  aaa

  Bucuresti - 7 January 2009

  Comunicat de AAA Auto

  ... aaa AUTO Romania are bucuria de a anunta castigatorul campaniei publicitare “CASTIGA UN PORSCHE BOXSTER CABRIO CU aaa AUTO” desfasurata în perioada 13 Octombrie - 13 Decembrie ...     comunicatul de presa

 • aaa. 450 000 DE MAŞINI AU FOST DEJA VÂNDUTE IN ISTORIA AAA AUTO

  aaa

  Bucuresti - 13 November 2008

  Comunicat de AAA Auto

  ... aaa AUTO, din Europa Centrala a vândut deja 450 000 de ...     comunicatul de presa

 • Vezi toate evenimentele despre aaa

  Vezi toate comunicatele de presa despre aaa

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aaa.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aaa. Informatiile despre aaa cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aaa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aaa, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.