Ultimul APEL catre Mos Craciun! Reduceri de pret irezistibile la jucarii!

BUCURESTI - 19 decembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Astazi ookee.ro vine in intampinarea lui Mos Craciun cu o promotie de 7% la toate jucariile de pe site.

comunicat jucarii 19 12

comunicat jucarii 19 12

 EDUCATIE - JOCURI - ZAMBETE - Educatia prin distractie construieste zambete. 

Diana Radu

Magazinul online de jucarii www.ookee.ro il ajuta pe Mos Craciun sa ofere copiilor jocurile si jucariile dorite de fiecare.

Astazi am pregatit pentru voi o super promotie de 7% pentru toate jucariile de pe site www.ookee.ro. In plus, avem doua promotii speciale - 20% discount la peste 70 de jocuri si jucarii educative http://www.ookee.ro/1205-promotie-20 si 20% discount la toate papusile de portelan http://www.ookee.ro/1187-papusi-adorabile-portelan.

Compania AAd Total Administration importa si distribuie in Romania mai multe marci de jocuri si jucarii educative:

1. Melissa&Doug - jucarii clasice din lemn, puzzle-uri, jucarii de arta si creatie, articole pentru desen si pictura si jucarii din colectia Sunny Patch; Melissa&Doug este unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din Statele Unite, avand in portofoliu jucarii de o caliatte excelenta, premiate de asociatiile de parinti si educatori.

2. ALEX TOYS – jucarii educative, creative, de cea mai buna calitate, cu multe premii obtinute din partea asociatiilor de parinti si educatori; jucarii care reamintesc meserii uitate (roata de olarit, masina de cusut, seturi de tricotat, brodat si cusut, tesaturi din hartie).

3. MINILAND – un brand de jucarii educative care se adreseaza copiiilor cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani. Jucariile sunt de calitate premium, cu o valoare educationala bogata, foarte rezistente, fiind concepute inclusiv pentru utilizarea in colectivitati de copii - crese, scoli, gradinite, programe after-school, sali de asteptare.

4. MINILAND – un brand de jucarii educative care se adreseaza copiiilor cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani. Jucariile sunt de calitate premium, cu o valoare educationala bogata, foarte rezistente, fiind concepute inclusiv pentru utilizarea in colectivitati de copii - crese, scoli, gradinite, programe after-school, sali de asteptare.

5. TOLO TOYS – jucarii pentru grupa de varsta 0-5 ani de o calitate premium, extrem de fiabile si rezistente, cu multe premii internationale obtinute inca de la primele modele scoase pe piata.

6. BTS - Articole pentru scoala si calatorie, decorate cu personaje indragite de copii, cu licenta.

7. ACTIVE PEOPLE – Bilibo (una dintre cele mai premiate jucarii din lume pe grupa de varsta 2-7 ani), Yo-yo si Astrojax pentru copii peste 8 ani.

8. CLICS – jucarii de constructie in sistem 2D si 3D, produse in Belgia, grupa de varsta 4-8 ani, constructii rezistente, toate piesele sunt compatibile intre ele.

Avem credinta ca EDUCATIA PRIN DISTRACTIE este unul dintre cele mai importante elemente ale copilarie.

Despre AAD TOTAL ADMINISTRATION

Magazin online de jocuri si jucarii renumite : portofoliu de peste 7.000 produse :Lego, Barbie, Cars, Thomas, Melissa&Doug, Tolo, Alex Toys, Wow Wee, BTS