AAIR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema AAIR

 • AAIR. Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator

  AAIR

  Bucuresti - 16 March 2011

  Comunicat de ITS Events Management

  Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania va invita la Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator, care va avea loc in perioada 10-12 mai, in Bucuresti ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aair , railf , its events management

  Vezi toate comunicatele de presa despre AAIR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul AAIR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la AAIR. Informatiile despre AAIR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul AAIR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la AAIR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.