Secrete pe care le stim doar noi ...

BUCURESTI - 2 martie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cele doua branduri ale Cortefiel Group, numarul 4 pe piata de fashion in Europa, sunt prezente de astazi in Romania.

*** Indrazneata. Sensibila. Independenta. Sofisticata. WOMEN’SECRET
*** Dinamic. Informat. Modern. Interesant. SPRINGFIELD

AAV Group, detinatorul francizei pentru Romania, a creat, la parterul Mall Plaza, o zona de shopping de peste 250 de metri patrati, care gazduieste cele mai noi colectii “Women’Secret” si “Springfield”.

Peste 10.000 de produse, expuse intr-un spatiu generos, cu un design de top, in conformitate cu standardele internationale. Pentru amenajarea primelor doua magazine din retea, AAV Group a investit mai mult de jumatate de milion de euro.

In perspectiva, AAV Group isi propune extinderea retelei la nivel national. In urmatorii 3 ani, Springfield si Women’Secret vor fi prezente in cele mai importante centre comerciale din Romania.

***

In prezent, peste 750 de magazine din toata lumea vand produse Springfield si Women’Secret. Reteaua acopera, la nivel international, 6 continente.

Despre AAV Group

Un motiv in plus pentru care martie este luna lor:
Women’Secret, de azi in Romania. Pentru ele….

Women’Secret se adreseaza femeilor dinamice, independente dar in acelasi timp sensibile. Cu o activitate ce porneste din 1993, brand-ul a devenit lider pe segmentul de lenjerie intima in mai multe tari din Europa si Asia printr-o misiune clara si indrazneata: ”ideile noastre sunt solutii pentru dorintele lor ” si un motto ferm si transant: “Suntem specialisti in femei”.Martie este si luna lor: Springfield - pentru prima data in Romania.
Pentru ei…

Stilul Springfield inseamna culoare si confort intr-o combinatie urbana, putin informala. Lider pe piata de imbracaminte pentru barbati in mai multe tari din Europa , Springfield se adreseaza printr-o gama variata de haine si accesorii, barbatilor care iubesc sportul, muzica si tehnologiile de ultima ora.

Alexandra Dumitrescu
PR Manager

0727 500 080
alexandra.dumitrescu@addvice.ro