Expoconferintele Internationale CAMEX revin cu o premiera la Bucuresti

BUCURESTI - 2 octombrie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Prima editie a unui dublu eveniment CAMEX

Expozitia Internationala de Usi si Ferestre CAMEX
Expozitia Internationala de Pardoseli si Pereti CAMEX

In perioada 2-5 octombrie, la Sala Polivalenta din zona Parcul Tineretului, vor avea loc Expoconferintele Internationale CAMEX. Sub brandul CAMEX, compania ABplus Events organizeaza, in premiera, Expozitia Internationala de Usi si Ferestre CAMEX si Expozitia Internationala de Pardoseli si Pereti CAMEX., reunind companii din Romania, Cehia, Ungaria, Franta si Italia.

Cele doua expozitii specializate fac parte dintre cele mai importante evenimente business-to-business ale anului dedicate domeniului constructiilor.

Usi industriale performante, noi tipuri de automatizari, ferestre inedite cu arcade si usi sculptate si personalizate – reprezinta principalele noutati ale Expozitiei Internationale de Usi si Ferestre CAMEX.

In cadrul primei editii a Expozitiei Internationale de Pardoseli si Pereti, companiile expozante vor prezenta produse inovative, noile tendinte pe piata amenajarilor interioare in general si a pardoselilor in special. Parchetul ecologic din bambus si beneficiile pe care acesta le aduce, gresia klinker, „piatra naturala de Baschioi”, pardoseala din propilena si fibra din lemn, „pardoseala decorativa din particule de marmura cu granulatie perfecta”, mochete si parchete de lux, covoare cu insertii de cristale Swarovski, acestea sunt doar cateva dintre atractiile Expozitiei Internationale de Pardoseli si Pereti.

75 companii nationale si internationale isi vor prezenta in cadrul Expozitiei Internationale de Pardoseli si Pereti CAMEX si a Expozitiei Internationale de Usi si Ferestre CAMEX ultimele solutii si inovatii in domeniul pardoselilor si peretilor, usilor si ferestrelor.

De asemenea, pe parcursul celor patru zile CAMEX, publicul specializat, marele public, mass-media si oficialitatile locale se vor putea bucura de o atentie deosebita din partea organizatorilor – demonstratii practice, concursuri, materiale informative, conferinte si teme de maxima actualitate referitoare la piata constructiilor din Bucuresti.

Partenerul oficial CAMEX 2008 si partenerul Expozitiei Internationale de Pardoseli si Pereti, DEKO Professional de la Policolor, partenerii Expozitiei Internationale de Usi si Ferestre, Sunny - rulouri pentru ferestre si Manolly, partenerii media Ziarul Financiar Proprietati, Ziarul Financiar, Business Construct, Business Magazin, Mediafax, Bicau, Arhitext Design si organizatorul evenimentului, compania ABplus Events, va invita sa luati parte la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate constructiilor din Romania: prima editie a Expozitiilor Internationale de Pardoseli si Pereti CAMEX, respectiv Usi si Ferestre CAMEX, in perioada 2-5 octombrie, la Sala Polivalenta din zona Parcul Tineretului.

Program de vizitare si acces CAMEX Bucuresti 2008

Expozitiile Internationale CAMEX vor fi deschise publicului in perioada 2-5 octombrie 2008 la Sala Polivalenta, de joi pana sambata intre orele 10.00 si 18.00 si duminica intre 10.00 si 14.00. Intrarea publicului se va realiza prin intermediul invitatiei de specialist, in urma inregistrarii pe site-ul www.camex.ro, sau prin inregistrare direct la receptia CAMEX.

Centrul de presa CAMEX

Pentru a oferi in timp real informatii despre evenimentele derulate in cadrul expozitiei si conferintelor, organizatorii pun la dispozitia jurnalistilor Centrul de Presa CAMEX, dotat cu calculatoare si conexiune Internet. Prin intermediul reprezentantilor departamentului de comunicare, ziaristii vor avea acces zilnic la noutati si fotografii din expozitie si vor putea programa discutii si interviuri cu invitatii si expozantii CAMEX.

Despre ab plus

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 12 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Anda Pintilie
PR Executive
0741104559
anda.epure@abplus.ro