Expoziţia CAMEX de la Constanţa deschide sezonul constructiilor pe litoral

Locul desfasurarii: Complex „Dacia”, Complex „Select” şi Complex „Perla” din Mamaia

Organizator: ABplus events

Expoziţia CAMEX de la Constanţa deschide sezonul constructiilor pe litoral


La această ediţie, CAMEX aduce în prim-plan două „piese” de rezistenţă: 15 martie – Ziua Specialistului şi Forumul Economic în Construcţii „Construct Week”


În perioada 15 – 18 martie 2007, compania „ABplus” organizează cea de a VI-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX în Constanţa. Expozanţii vor avea la dispoziţie o suprafaţă considerabilă, la Complex „Dacia”, Complex „Select” şi Complex „Perla” din Mamaia, precum şi în cadrul pavilioanelor expoziţionale mobile.
La această a VI-a ediţie CAMEX Constanţa, constructorii, antreprenorii, arhitecţii şi investitorii vor prezenta, pe de o parte, şi vor putea beneficia, pe de altă parte, de o gamă complexă de materiale de construcţii, utilaje şi echipamente, produse pentru vopsit, materiale izolante, tâmplărie şi accesorii pentru amenajări interioare.
În cadrul Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX Constanţa prima zi – 15 martie – a fost declarată Ziua Specialistului la CAMEX. În intervalul orar 10.00 – 13.00 expoziţia va fi deschisă doar pentru aceştia. Accesul lor în expoziţie se va face pe bază de invitaţie sau carte de vizită.
După vizitarea expoziţiei, specialiştii în construcţii şi instalaţii pot participa la o serie de dezbateri pe teme de interes actual în domeniu. Companiile expozante, arhitecţii şi profesioniştii din domeniul construcţiilor şi al instalaţiilor vor putea participa la a treia ediţie a Forumului Economic în Construcţii „Construct Week”, în zilele de 15 şi 16 martie, la Sala de Conferinţe a Hotelului „Bavaria Blu”.
Forumul va avea ca punct de plecare nevoile semnalate de membrii comunităţii de afaceri din construcţii şi va funcţiona sub forma atelierelor de lucru, cu scopul de a oferi soluţii reale la probleme concrete. În prima zi a Forumului, doamna Dorina Isopescu, Insepctor General de Stat la Inspectoratul de Stat în Construcţii va supune dezbaterii problematica noului Cod al Construcţiilor. Vor urma apoi, un seminar de marketing modern în construcţii şi conferinţele destinate arhitecţilor, din cadrul Programului Naţional de Formare Profesională Continuă, iniţiat de Ordinul Arhitecţilor din România.
Partenerul oficial „DEKO Professional” de la „Policolor”, partenerii „Savana”, „Bramac”, „Lindab”, partenerii media „Europa FM” şi „Constructiv”, împreună cu ARACO, PSC, OAR şi organizatorul „ABplus” vă invită să luaţi parte la cea de-a VI-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii CAMEX de la Constanţa din perioada 15-18 martie.
Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10:00 şi 18:00, iar duminică între orele 10:00 şi 14:00. Intrarea publicului se va realiza fie pe bază de bilet, fie prin intermediul invitaţiei de specialist, fie în urma înregistrării online pe site-ul www.camex.ro.


ABplus events
Str. M. Costachescu, nr 3
Iasi
tel/fax: 0232 27 88 11

Despre AB PLUS

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Participare: Intrare libera