Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX continua traditia la Galati

Locul desfasurarii: Galati

Organizator: AbPlus Events

10 note de 10 in 10 editii CAMEX !

In perioada 18-21 septembrie, la Galati va avea loc cea de-a X-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX. Evenimentul face parte din reteaua expozitiilor nationale CAMEX si este dedicat cu precadere specialistilor din constructii, dar si publicului larg.

Editia cu numarul 10 a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX se va desfasura intr-o noua locatie, cunoscuta pentru organizarea evenimentelor de amploare din oras – Patinoarul Galati. Suprafata mare de expunere, accesul facil al mijloacelor de transport in zona si interesul galatenilor pentru piata constructiilor si a instalatiilor garanteaza organizatorilor succesul celor patru zile de expozitie. Parteneriatul cu Primaria Municipiului Galati a constituit un motiv in plus pentru alegerea Patinoarului ca locatie la cea de-a X-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX.
Ca si in ceilalti ani, CAMEX va reprezenta un barometru al pietei contructiilor, un eveniment expozitional care va oferi specialistilor din domeniu o platforma de comunicare si interactiune. in cadrul Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Galati se vor putea incheia contracte si se vor stabili noi relatii de afaceri si parteneriate cu reprezentanti ai mediului de afaceri local si ai administratiei centrale si locale.

La CAMEX participa 60 de companii. Dintre acestea, aproximativ 40% sunt din Galati, restul procentelor fiind repartizate intregii tari: 19% dintre participanti sunt din Constanta, 14% din Ardeal, cate 9% din Bucuresti si Moldova si cate 5% din Oltenia si Muntenia, respectiv Crisana si Banat.

Evenimente conexe sub brandul CAMEX


Anul acesta Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX se remarca prin doua evenimente conexe: FINEXPO si Seara de Excelenta CAMEX.

FINEXPO - Expozitia de Solutii Financiare pentru Constructii ofera posibilitatea vizitatorilor de a intra in contact cu firmele expozante din domeniul serviciilor financiar bancare. Consultanti specializati din cadrul BRD, CEC BANK, GARANTIBANK INTERNATIONAL N.V. si MKB ROMEXTERRA BANK vor oferi informatii complete si personalizate de finantare, creditare sau economisire.

Seara de Excelenta CAMEX este singurul eveniment informal care intermediaza contacte de afaceri in domeniul constructiilor. Punctul de interes al serii de joi, 18 septembrie, va fi prezentarea orasului gazda si a posibilitatilor de investitii si dezvoltare.

Partenerul Oficial CAMEX 2008 DEKO Professional de la Policolor, partenerii de retea Arabesque si Ruukki, partenerii media Ziarul Financiar Proprietati, Ziarul Financiar, Business Construct, Business Magazin, Mediafax, Bicau, Primaria Municipiului Galati si organizatorul evenimentului, compania ABplus Events, va invita sa luati parte la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate constructiilor din Romania: cea de-a X-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Galati, in perioada 18-21 septembrie, la Patinoarul Galati.

Programul de vizitare este de joi pana sambata intre orele 10.00-18.00, iar duminica intre orele 10.00-14.00. Intrarea se va realiza prin intermediul invitatiei de specialist, in urma inregistrarii pe site-ul www.camex.ro sau prin integistrare la receptia CAMEX. Deschiderea oficiala a expozitiei va avea loc joi, la ora 11.30.

Anda Pintilie
PR Executive

Despre AB PLUS

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Participare: Intrare libera