Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX Craiova

Locul desfasurarii: Teatrul National Marin Sorescu

Organizator: ABplus Events

Soluţii inovatoare în domeniul construcţiilor la Expoziţia Naţională de Construcţii şi Instalaţii CAMEX Craiova

În perioada 17-20 aprilie, la Craiova, va avea loc cea de-a VI-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX. Evenimentul va avea loc la Teatrul Naţional “Marin Sorescu” şi face parte din reţeaua expoziţiilor naţionale CAMEX, care se desfăşoară anul acesta în 14 oraşe: Iaşi, Sibiu, Constanţa, Braşov, Craiova, Bacău, Oradea, Târgu Mureş, Baia Mare, Cluj Napoca, Timişoara, Galaţi, Suceava şi Bucureşti. Dedicat specialiştilor din construcţii, dar şi publicului larg, expoziţia reuneşte cele mai importante firme de construcţii din ţară, care vor expune produse şi servicii pentru amenajări interioare, decoraţiuni, materiale de construcţii, sisteme pentru acoperişuri, sisteme de încălzire, instalaţii, echipamente pentru construcţii, confecţii metalice, aparatură electrică şi echipamente de curăţenie.
Expoziţia Naţională de Construcţii şi Instalaţii CAMEX Craiova, organizată sub sloganul “Flexibil. Pentru tine”, se remarcă prin trei evenimente conexe: două noi expoziţii specializate în domeniul construcţiilor - FOCAR - Expoziţia de Echipamente şi Soluţii în Prevenirea Incendiilor şi FINEXPO - Expoziţia de Soluţii Financiare pentru Construcţii şi Seara de Excelenţă CAMEX - singurul eveniment informal care intermediază contacte de afaceri în domeniul construcţiilor.
Programul expoziţiei este diversificat, având drept scop informarea vizitatorilor despre noutăţile din domeniu, crearea de noi parteneriate şi legături între firmele participante la eveniment, facilitarea comunicării între expozanţi, vizitatori specializaţi, oficialităţi şi mass media.

BCR, BRD, UniCredit Tiriac Bank investesc în FINEXPO

Din acest an, compania ABplus Events organizează, în paralel cu Expoziţia Naţională de Construcţii şi Instalaţii CAMEX, nouă expoziţii specializate în domenii conexe construcţiilor. Astfel, la Craiova, vor fi prezentate două noi expoziţii: FOCAR – Expoziţia de Echipamente şi Soluţii în Prevenirea Incendiilor şi FINEXPO – Expoziţia de Soluţii Financiare pentru Construcţii, singura expoziţie financiară dedicată construcţiilor şi care oferă posibilitatea de a intra în contact cu firmele expozante din domeniul serviciilor bancare şi de a analiza diferite soluţii de finanţare, creditare sau economisire. Bănci de renume precum BCR, BRD şi UniCredit Tiriac Bank au ales să-şi expună oferta la FINEXPO.
Organizarea celei de-a doua expoziţii specializate, FOCAR - Expoziţia de Echipamente şi Soluţii în Prevenirea Incendiilor, se înscrie în preocuparea specialiştilor din domeniul construcţiilor de a fi la curent cu normele şi tendinţele europene în ceea ce priveşte lupta împotriva focului precum şi producţia, implicit utilizarea materialelor de construcţie certificate în prevenirea incendiilor.
Cele două expoziţii specializate întregesc oferta Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX şi vor oferi publicului soluţii complete pentru amenajarea, construirea sau cumpărarea unui imobil.
Un alt eveniment important aflat pe agenda CAMEX Craiova este Seara de Excelenţă CAMEX singurul eveniment informal care intermediaza contacte de afaceri in domeniul constructiilor. Punctul de interes al serii va fi prezentarea oraşului gazdă şi a posibilităţilor de investiţii şi dezvoltare.
Partenerul Oficial CAMEX 2008 DEKO Professional de la Policolor, partenerii de reţea Arabesque şi Ruukki, partenerii media Ziarul Financiar Proprietăţi, Ziarul Financiar, Business Construct, Business Magazin, Mediafax, Bicau, Arhitext Design, Gazeta de Sud şi organizatorul evenimentului, compania ABplus Events, vă invită să luaţi parte la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate construcţiilor din România: cea de-a VI-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX Craiova, în perioada 17-20 aprilie, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”.
Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10.00-18.00, iar duminica între orele 10.00-14.00. Intrarea se va realiza fie pe bază de bilet, fie prin intermediul invitaţiei de specialist sau în urma înregistrării pe site-ul www.camex.ro. Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc joi, la ora 11.00, Teatrul Naţional „Marin Sorescu”.


Raluca Puscasu
Coordonator PR&Media Buying
0741117720

Despre AB PLUS

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Participare: Intrare libera