Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX

Locul desfasurarii: Oradea, Sala Sporturilor

Organizator: ABplus events

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX

La Oradea, in Sala Sporturilor si in pavilionul exterior mobil va avea loc, in perioada 10 – 13 mai 2007, cea de a II-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX. Evenimentul reprezinta un prilej bun pentru cele peste 150 de companii din domeniu, venite din intreaga tara, de a expune oradenilor cele mai noi solutii pentru constructii si amenajari.
Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, prezenta in 14 orase importante ale tarii inseamna, pe langa un eveniment de business pentru actorii din domeniul constructiilor, si o platforma de comunicare specializata in constructii si instalatii, unde vizitatorii au posibilitatea de a lua contact direct cu producatorii si cu ofertele acestora.

Specialistii in constructii vor beneficia inca din prima zi de o atentie sporita, intrucat la CAMEX, 10 mai a fost declarata Ziua Specialistului. In intervalul orar 10 – 13, acestia vor avea acees rezervat in expozitie pe baza de invitatie sau carte de vizita. De asemenea, pentru arhitecti, sambata 12 mai vor avea loc cursurile din cadrul Programului National de Formare Profesionala Continua initiat de Ordinul Arhitectilor din Romania. In cadrul acestor cursuri arhitectii din Bihor vor putea afla mai multe detalii legate de contractul de proiectare, legislatia privind achizitiile publice, probleme privind urbanismul in Romania si aspectele actuale ale ecologiei.

Partenerul oficial „DEKO Professional” de la „Policolor”, partenerii „Savana”, „Lindab”, „Simcor Grup”, partenerii media „Europa FM”, „Constructiv” si „Bicau”, impreuna cu ARACO, PSC, OAR, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea, si impreuna cu organizatorul „ABplus” va invita sa luati parte la cea de-a II-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii CAMEX, din perioada 10 - 13 mai de la Sala Sporturilor.

Deschiderea Oficiala a expozitiei va avea loc joi, 10 mai, incepand cu orele 11,30 la Sala Sporturilor din Oradea. Programul de vizitare este de joi pana sambata intre orele 10 si 18, iar duminica intre orele 10 si 14. Intrarea publicului se va realiza fie pe baza de bilet, fie prin intermediul invitatiei de specialist, fie in urma inregistrarii online pe site-ul www.camex.ro.


ABplus events
Str. M. Costachescu Nr. 3 Iasi

Despre AB PLUS

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Participare: Intrare libera