Expozitia Nationala de Instalatii Iasi

Locul desfasurarii: Sala Polivalenta

Organizator: ABplus

Ca in fiecare an, seria evenimentelor CAMEX incepe la Iasi.
2007 debuteaza cu Expozitia Nationala de Instalatii (15 – 18 februarie) urmata de Expozitia Nationala de Constructii (1 - 4 martie).
Calendarul 2007 al expozitiilor CAMEX demareaza in februarie la Iasi.
Cel mai audiat eveniment al breslei constructiilor si instalatiilor va expune apoi, pe parcursul intregului an pentru publicul din celelalte orase mari ale tarii: Bacau, Galati, Suceava, Constanta, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Ploiesti si Craiova.
La Iasi CAMEX va oferi intre 15 – 18 februarie o expozitie specializata de instalatii, urmata la inceputul lunii martie de o expozitie specializata de constructii si un program bogat de conferinte si dezbateri economice specifice industriei.
Vom avea asadar, in urmatoarele 3 saptamani la Iasi, la CAMEX, peste 300 companii nationale si internationale venite sa-si expuna produsele si ofertele promotionale publicului iesean care ne asteptam sa depaseasca 30.000 de vizitatori.
Sala Polivalenta si Pavilioanele expozitionale mobile vor prezenta in aceasta luna iesenilor oferta completa si noutatile anului 2007: de la instalatii electrice, echipamente si tehnologii pentru incalzire, ventilatie, sisteme de masura si control, tehnica sanitara, pana la amenajari interioare, materiale si utilaje pentru constructii.
Nu doar profesionistii din domeniul constructiilor si al instalatiilor se vor bucura de oferta diversificata de produse si servicii, cele 2 expozitii fiind evenimente asteptate de toti cei ce au investitii imobiliare in curs: proiecte de constructii, amenajari de sedii de companie, si de ce nu, chiar pentru propriile locuinte.

Va asteptam asadar, la primul eveniment CAMEX din acest an, Expozitia Nationala de Instalatii, unul dintre putinele evenimente din tara dedicate acestui domeniu, care va avea loc in perioada 15 – 18 februarie la Sala Polivalenta si va fi deschisa publicului larg in intervalul orar 10 – 18 de joi pana sambata, iar duminica intre 10 si 14.

Partenerii acestei editii sunt compania DAS, Europa FM, Ziarul de Iasi si Primaria Municipiului Iasi.

ABplus
tel/fax: 0232 27 88 11

Despre AB PLUS

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Participare: Intrare libera