Trei Pasi dar siguri Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX Baia Mare

Locul desfasurarii: Sala Sporturilor

Organizator: ABplus


Trei pasi dar siguri
Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX Baia Mare
a III-a editie


Joi, 22 iunie 2006 incepe cea de-a III-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Baia Mare, care se desfasoara la Sala Sporturilor.

Timp de 4 zile, peste 100 companii nationale de constructii vor fi prezente in cadrul CAMEX , pentru a-si prezenta produsele si solutiile, pentru a dezvolta noi parteneriate de afaceri si a prospecta piata in vederea investitiilor viitoare.

Organizatorul ABplus impreuna cu parteneri Romstal, Policolor, RPC, Lindab, Primaria Municipiului Baia Mare si partener media: AGH au deosebita placere sa invite pe toti cei interesati la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX ce va avea loc in perioada 22 – 25 iunie 2006 la Sala Sporturilor din Baia Mare. Programul de vizitare este de joi pana sambata intre orele 10 – 18, iar duminica intre orele 10 – 14.

CAMEX reprezinta o retea nationala de 15 expozitii de constructii, compusa din CAMEX Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii – ce se organizeaza anual in toate centrele urbane mari din tara - si doua evenimente specializate ce au loc in Bucuresti: CAMEX Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade respectiv CAMEX Expozitita Internationala de Hale si Constructii Industriale.

Noutati CAMEX 2006

Accesul vizitatorilor la expozitia CAMEX se face prin Receptie, spatiu dotat cu intrari separate pentru publicul larg si profesionisti. La intrare toti vizitatorii primesc informatiile necesare si ziarul evenimentului, ExpoJurnal, iar vizitatorii profesionisti (companii de constructii, arhitecti, proiectanti, instalatori, meseriasi in constructii) primesc in plus propriul ecuson pe care le sunt trecute: numele, functia si compania pe care o reprezinta. Expozantilor le este astfel usor sa observe vizitatorul profesionist si domeniul exact in care acesta activeaza, acordandu-i timpul si atentia cuvenita.

Invitatia Online asigură vizitarea gratuită a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX tuturor celor care completeaza formularul online disponibil la www.camex.ro
Bianca Ciornohac

Despre AB PLUS

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Participare: Intrare libera