abalone

Comunicate de presa si evenimente pe tema abalone

 • abalone. colier din argint cu abalone albastru la Accent Bijuterii

  abalone

  Bucuresti - 15 iulie 2014

  Comunicat de Comaccent

  ... abalone este un simbol al prosperităţii şi abundenţei, al puterii, al fertilităţii şi se spune că atrage norocul, inducând o atitudine veselă şi jovială. Protejează purtătorul pe timpul călătoriilor, mai ales pe mare şi peste ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: abalone , accent bijuterii , bijuterii din argint , comaccent

 • Vezi toate evenimentele despre abalone

  Vezi toate comunicatele de presa despre abalone

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul abalone.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la abalone. Informatiile despre abalone cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul abalone, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la abalone, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.