Abatere disciplinara

Definitie Abatere disciplinara

Acea forma a conduitei ilicite care se manifesta prin incalcarea de catre persoana incadrata in munca a obligatiilor sale ce decurg din raportul juridic de munca, obligatii care formeaza in totalitatea lor disciplina muncii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Abatere disciplinara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Abatere disciplinara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Abatere disciplinara. Definitiile termenilor despre Abatere disciplinara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Abatere disciplinara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Abatere disciplinara.