Abatere

Definitie Abatere

1. Din punct de vedere juridic, o incalcare cu vinovatie a dispozitiilor cu caracter administrativ sau disciplinar, prevazute de legi, regulamente etc., precum si a deciziilor organelor de conducere si care atrage dupa sine anumite sanctiuni. 2. Din punct de vedere al marketing-ului, diferenta intre calitatea reala a unui produs si calitatea pe care trebuie s-o indeplineasca conform prevederilor normelor tehnice de calitate. Nerespectarea calitatii produselor atrage dupa sine sanctiuni corespunzatoare fie prin aplicarea de amenzi substantiale, fie prin retragerea produselor de pe piata si chiar a licentei de comert.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Abatere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Abatere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Abatere. Definitiile termenilor despre Abatere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Abatere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Abatere.