50% reducere la reparatiile cu piese auto din dezmembrari VW Golf 4

Bihor - 16 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Volkswagen Golf 4 este o masina des reparata in Romania cu piese din dezmembrari. Este cea mai buna varianta financiara. ABC CAR va ofera piese auto cu garantie din dezmembrari vw golf 4 .

.

.

Volkswagen Golf 4 este o masina des reparata in Romania cu piese din dezmembrari. Piesele din dezmembrari sunt o buna varianta financiara.
ABC CAR va ofera piese auto cu garantie din dezmembrari vw golf 4.

Datorita pretului sau mic, a fiabilitatii si a usurintei de intretinere, este alegerea multora ca si prima masina.

Datorita faptului ca multe persoane detin un Golf 4 si piesele de schimb pentru aceasta masina sunt ieftine si pot fi gasite in multe
magazine de dezmembrari.

Oricat de buna ar fi o masina, dupa o anumita perioada de timp unele piese incep sa se uzeze si trebuie sa le schimbam. 

In urma unui accident usor piesele de caroserie gen bara, faruri, capota usi sunt mai ieftine alegand piesele din dezmembrari.

Vezi oferta piese auto dezmembrari VW Golf 4 pe site-ul ABC CAR.

Perioada de uzare a unei piese difera de la o masina la alta si de cat de des utilizam masina. Este normal ca o masina care este condusa zi de zi sa aiba placutele de frana de exemplu schimbate mult mai des ca o masina care este condusa poate o data pe saptamana.


Totodata, de la o masina la alta, unele piese pot fi schimbate de catre noi acasa in timp ce pentru altele este nevoie sa mergem cu masina la un service. In unel e cazuri este asadar vorba despre o investitie
ceva mai mare dar care trebuie facuta.


De ce sa alegi piese din dezmembrari VW Golf 4

Exemplu:
Bara fata VW Golf 4 din dezmembrari o gasesti cu 50 - 100 EUR maxim.
DAR
Aceeasi bara fata VW Golf 4 piesa noua originala sau aftermarket o gasesti cu un pret mediu de 150 EUR.


Dupa cum am spus, multe piese pentru un Golf 4 pot fi gasite in magazine de specialitate insa exista si piese ce nu pot fi gasite in orice magazi si care de altfel pot avea si preturi destul de mari. In aceasta
situatie suntem pusi sa alegem dintre doua variante, fie sa cumparam piesa noua sau sa alegem piese dezmembrari Golf 4.


O piesa noua pentru masina este intr-adevar mai buna, avand o durata de viata daca putem spune asa ceva mai mare. Dar asta in cazul unei masini mai noi. In cazul unei masini ceva mai vechi, chiar si daca inlocuim o piesa defecta cu una nou nouta aceasta se poate deteriora mai rapid prin simplu fapt ca face parte dintr-un ansamblu vechi.

De accea, alegerea unei piese de la o masina dezmembrata este o
varianta mai buna, mai ales din punct de vedere financiar.


Exista cazuri de modele auto in care parcurile de dezmembrari sunt singura modalitate prin care poti face rost de anumite piese.

Fie acestea pot fi cumparate din magazine doar intr-un ansamblu complet la un pret mare, fie livrarea acestora din alte parti dureaza mult iar masina trebuie reparata intr-un timp cat mai scurt.


Daca va ganditi ca in cadrul parcurilor de dezmambrari vom gasi numai piese vechi si uzate care nu merita, o sa va spun ca va inselati.

In parcurile de dezmembrari gasim piese destul de bune, unele aproape noi, poate chiar inlocuite cu putin timp inainte ca masina sa fie adusa in parcul de dezmembrari.

Cu putin noroc putem obtine o piesa aproape noua chiar si la jumatate de pret din parcul de dezmembrari auto. Daca comparam pretul dat fata de cat ar costa in magazine iar aceasta chiar este o afacere buna.


Asadar, atunci cand aveti o problema cu masina si este nevoie ca anumite piese si accesorii sa fie schimbare, nu ezitati sa luati in calcul si varianta de dezmembrari auto.

Despre ABC CAR SRL

Echipa ABC CAR vă stă la dispoziție cu consultanță pentru a alege piese auto din dezmembrari potrivite masinii tale. Iti gasim noi piesa in depozitul de 1.000.000 de piese dezmembrate, curatate si verificate.