Pentru prima data in Europa, Black Friday devine Alb Confident !

BUCURESTI - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social

Echipa dinamica de profesionisti din clinicile ABC Eurodent, din Bucuresti, vine cu o idee UNICA in Europa pentru Black Friday si da startul reducerilor in domeniul stomatologic. Incepand cu ziua de joi, 23.11.2012 orele 00.00, pe site-ul nostru vor aparea toate detaliile necesare pentru a profita de reducerile de pana la 99% la serviciile pe care le oferim.

Pentru prima data in Europa, Black Friday devine Alb Confident !
 Personal, privesc aceasta initiativa, ca facand parte dintr-o campanie de constientizare a problemelor stomatologice, campanie pe care vrem sa o extindem la nivel national in anul urmator. 

Dr Bilal Takouzli, Actionar

De ce Black Friday in stomatologie? Dr. Cristian Irimia, unul dintre actionarii ABC Eurodent, spune “Simplu …Pentru ca punem suflet pentru zambetul dumeavoastra… restul e pasiune, viziune, multa munca si alb confident!"

“Vinerea Neagra tinde sa devina o traditie, tot mai multi romani asteptand reducerile pentru a-si schimba gadgeturile si aparatele din casa. Noi vrem sa constientizam oamenii ca sanatatea este mult mai importanta si sa extindem reducerile si in domeniul vast al serviciilor. Personal, o privesc ca facand parte dintr-o campanie de constientizare a problemelor stomatologice, campanie pe care vrem sa o extindem la nivel national in anul urmator". Dr Bilal Takouzli, Actionar.

Adrian Popa, Director General : “La intrebarea“ care este cel mai de pret lucru al ABC Eurodent?” as raspunde fara echivoc OAMENII; este de inteles ca nu intamplator sunt doctori sau asistente medicale, insa precis nu intamplator sunt plini de compasiune, de intelegere si de acea putere speciala care ii face sa fie VINDECATORI; ma laud cu ei ca nu au uitat nimic din ce batranul Hipocrat a scris acum multe sute de ani, ma mandresc cu ei ca nu au uitat ca sanatatea tine si de suflet si ca implicarea si darzenia sunt lucruri importante ca sa salvam sanatatea LUI, a PACIENTULUI!”

Letitia Chiriacescu, Director medical : "Exista si va exista intotdeauna o fobie fata de medicul stomatolog. Dorinta noastra a fost sa cream un mediu cald si primitor in care pacientul sa isi depaseasca teama, sa vina relaxat si cu placere in cabinelul stomatologic. Avem convingerea ca prin personalul medical selectat si instruit am reusit sa obtinem acest lucru."

Ne place sa facem lucrurile diferit iar profesionalismul si calitatea serviciilor prestate sunt atuurile pe care le observa fiecare pacient care ne calca pragul.

Despre ABC Eurodent

ABC Eurodent s-a format in anul 2007, din dorinta de a crea un mediu in care sa putem aplica cunostintele stomatologice in folosul pacientilor si in care sa lucram cu placere si pasiune.
De atunci ABC Eurodent s-a dezvoltat si a devenit o Clinica de stomatologie pentru adulti si copii, moderna, acum cu trei sedii in Bucuresti, un loc in care fiecare pacient beneficiaza de grija si atentia noastra.
Suntem o echipa dar nu numai ci o familie, pentru ca suntem un tot unitar, ne sprijinim si ne consultam reciproc, lucram in egala masura pentru binele, confortul si siguranta pacientilor.
Echipa noastra experimentata de medici profesionisti efectueaza atat tratamentele uzuale ( consultatie, igienizari, profilaxie, terapie, protetica, estetica, pedodontie, chirurgie, parodontologie) cat si tratamentele de amploare de chirurgie, implantologie, ortodontie.
In clinicile noastre se efectueaza manopere complexe de genul chistectomiilor, descoperirilor chirurgicale in scop ortodontic, rezectiilor apicale, odontectomiilor, aditiilor osoase, sinus liftingului.