Castigatorii taberei fotografice de la Sancrai

BUCURESTI - 10 iulie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In perioada 6-8 iulie s-a desfasurat la Sancrai - Covasna, prima editie a taberei de fotografie cu tema Ecvestru.
Aceasta tabara este primul eveniment organizat de Fotografa.ro, la doua luni de la lansarea revistei online. Sponsorul si gazda editiei a fost Pensiunea Ecvestra Sfantu Gheorghe.

Timp de doua zile foarte concentrate in activitati fotografice, 12 fotografi din diverse colturi ale tarii (Oradea, Timisoara, Brasov, Bucuresti) s-au reunit pentru a isi pune la incercare abilitatile si talentul.

Cei 12 fotografi participanti sunt: Cristiana Apostol, Octavian Stangaciu, Dorin Moldoveanu, Elena Sardaru, Marius Grigore, Donescu Aurel, Marilena Ifrim, Monica Butnaru, Mihaela Muntean, Anamaria Stoica, Alin Popescu, Catalin Pobega.

Avand stiluri, tehnici, formatii diferite, acestia au fost alesi dintr-un numar de 55 inscrisi la preselectie. Alegerea celor 12 a fost o sarcina dificila pentru juriul redactional al Fotografa.ro, dat fiind calitatea si varietatea fotografiilor trimise la concurs.

Duminica, 8 iulie 2007 a avut loc videoproiectia de evaluare a fotografiilor realizate si acordarea premiilor. Castigatorii sunt Marilena Ifrim, Alin Popescu si Aurel Donescu.
Cu toate ca initial se prevazuse un singur premiu, s-au desemnat 3 castigatori a cate un weekend in doi la Pensiunea hipica Sfantu Gheorghe; acestia pot participa la o a doua etapa a concursului, la care marele premiu se va anunta in curand.

Cele mai bune fotografii realizate in tabara de fotografie vor face obiectul unei expozitii de grup.

Cateva dintre fotografiile castigatorilor pot fi vazute la:
http://www.fotografa.ro/index.php?cmsID=1&newsID=312

Despre ABE Production SRL

Campusul hipic al familiei Vranceanu se afla chiar in centrul tarii, la doar 20 km de Brasov si 5 km de Sfantu Gheorghe, in satul Sancraiu (judetul Covasna).
Inconjurat de o zona intinsa pe zeci de hectare de coline fermecatoare, in buza unei paduri de fagi, acest loc desprins din povesti gazduieste an de an sute de turisti si iubitori ai cailor.
Pensiunea Ecvestra Sfantul Gheorghe este gazda pentru numeroase concursuri hipice, antrenamente, echitatie de agrement, tabere de copii si de adulti.
Anul acesta pe agenda de activitati se adauga tabara de fotografie Ecvestru.

Fotografa.ro este revista online destinata promovarii fotografelor.
Pe langa continului informational al siteului (articlole, stiri si fotografii) siteul are ca scop formarea unei comunitati active in domeniul fotografic prin organizarea de tabere de creatie, concursuri si alte evenimente foto.

Pentru detalii suplimentare si fotografii:

Andrea Blaga
Coordonator proiect


andrea@fotografa.ro