Tabara de fotografie Ecvestru

BUCURESTI - 14 iunie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fotografa.ro si Pensiunea hipica Sfantu Gheorghe organizeaza in perioada 6-8 iulie 2007 tabara de fotografie cu tema Ecvestru.

Fotografii amatori sau profesionisti pot petrece cateva zile in mijlocul naturii, departe de stresul cotidian exersandu-si abilitatile si schimband impresii si experienta.

Organizatorii taberei ofera pentru 12 fotografe/fotografi pensiune completa si accesul la cai, precum si un premiu pentru cel mai bun fotograf participant, constand intr-un weekend in doi la Pensiunea Ecvestra Sfantu Gheorghe.

Programul foto al taberei include sedinte de fotografie, un workshop de fotografie cu proiectia lucrarilor si discutii pe tema acestora.
In cadrul taberei fotografice organizatorii pregatesc un program variat: agrement si cursuri de echitatie, diverse traditii locale, foc de tabara.

Daca vrei sa fii unul dintre cei 12 fotografi participanti la tabara Ecvestru 2007, trimite pana pe 29 iunie maxim 5 fotografii (care crezi ca te reprezinta ca fotograf) la adresa de email tabara@fotografa.ro pentru a te inscrie la preselectie.

Regulamentul de participare si detaliile suplimentare pot fi accesate pe www.fotografa.ro/index.php?cmsID=6


Despre ABE Production SRL

Campusul hipic al familiei Vranceanu se afla chiar in centrul tarii, la doar 20 km de Brasov si 5 km de Sfantu Gheorghe, in satul Sancraiu (judetul Covasna).
Inconjurat de o zona intinsa pe zeci de hectare de coline fermecatoare, in buza unei paduri de fagi, acest loc desprins din povesti gazduieste an de an sute de turisti si iubitori ai cailor.
Pensiunea Ecvestra Sfantul Gheorghe este gazda pentru numeroase concursuri hipice, antrenamente, echitatie de agrement, tabere de copii si de adulti.
Anul acesta pe agenda de activitati se adauga tabara de fotografie Ecvestru.

Fotografa.ro este revista online destinata promovarii fotografelor.
Pe langa continului informational al siteului (articlole, stiri si fotografii) siteul are ca scop formarea unei comunitati active in domeniul fotografic prin organizarea de tabere de creatie, concursuri si alte evenimente foto.
Persoana de contact:
Andrea Blaga
Email: andrea@fotografa.ro
andrea@fotografa.ro