ABI SOLUTIONS anunta participarea sa la salonul BABY EXPO, salon dedicat copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti.

BUCURESTI - 26 august 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

ABI Solutions este o companie tânără şi dinamică, fiind prima firmă din Romania care a realizat potenţialul enorm al pieţei şi a decis comercializarea unor produse de îngrijire a sănătăţii, de înaltă calitate şi la un preţ mult mai accesibil.

ABI SOLUTIONS anunta participarea sa la salonul BABY EXPO, salon dedicat copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti.

Prin parteneriatul cu firma germană SCALA Electronic GmbH avem posibilitatea să vă oferim o gamă variată de produse cu grad ridicat de fiabilitate, garantat de tehnologia digitală şi de standardul de calitate german, cu un design atractiv şi un preţ accesibil:

- tensiometre digitale, cu umflare automată, pentru poziţionare la încheietura mâinii;
- termometre digitale:
- produse pentru ingrijire personala.

In cadrul salonului se va afla un punct de măsurare gratuită a tensiunii arteriale pentru toţi vizitatorii, indiferent de vârstă.

Despre ABI SOLUTIONS SRL

ABI SOLUTIONS SRL
Str. NOVACI nr. 4, Bl. S9, Sc. 2, apt. 36, Parter, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 021- 402.88.24/402.88.25

Fax: 021-402.88.25

Mobil: 0740.088.966
office@abi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/abi-solutions-srl/abi-solutions-anunta-participarea-sa-la-salonul-baby-expo-salon-dedicat-copiilor-intre-0-5-ani-viitoarelor-mamici-si-tinerilor-parinti-